- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
ley: O eserin sahibi kedi çıkarsa şaşırır mıyız? Bence hayır. Ben 2 saat baldırlı şarkı aradım ama öylesini bulamadım.
![]()
Forum Dinozorları bölümüne bakman yeterli Alpaycım, sayfalarda 3-5 geri gidersen eğer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ley: O eserin sahibi kedi çıkarsa şaşırır mıyız? Bence hayır. Ben 2 saat baldırlı şarkı aradım ama öylesini bulamadım.
![]()
Tabi tabi B(aldır) P(opo) bu yarışmada kilit uzuvlar![]()
Bilimsel gerçekleri çarpıtmayın Ayberk bey; popo bir uzuv değildir. Anlaşılan, doruk noktası,kara delik, ışık hızı falan derken kafanız karışmış.
AhahahhahaSamantha Fox'unki bence uzuv![]()
Buralardayız tabi ki ne zannettin?Vay simetrik porsuk da buralardaymış![]()
Buralardayız tabi ki ne zannettin?Gelmeyelim mi?
![]()
![]()
Efsane olmuşGel tabi şampiyonluk kutlaması yapacağızYeni reklam filmimizi nasıl buldun
![]()
Efsane olmuşLakin dün akşam Arda abi yarın ben olamayabilirim dedi en son ve sonuçları açıklanmaya saat 23:00 gibi başlanabilir mi dedi
Sanırım şampiyonluk kutlamalarımıza şahit olmak istemiyor
Ben bunu ileteyim en azından
@Tuncay Tum ne diyorsun kardeş? :asd22:
Ahahahhahah :2aloh1:
Öyle bir durumda foruma dansöz getirebilme potansiyeline dahi sahibiz bence lobi olarakAdam hissetti demekBurayı başlarına nasıl yıkacağımız malum
Görgüsüzlüğün dibine vuracağız
![]()
Öyle bir durumda foruma dansöz getirebilme potansiyeline dahi sahibiz bence lobi olarak![]()
![]()
O iş Ayberk'deHallettik onu
![]()
Pastanın içinden Ayberk mi çıkıyor anlamadım ben şimdi?O iş Ayberk'deHallettik onu
![]()
Efsane olmuşLakin dün akşam Arda abi yarın ben olamayabilirim dedi en son ve sonuçları açıklanmaya saat 23:00 gibi başlanabilir mi dedi
Sanırım şampiyonluk kutlamalarımıza şahit olmak istemiyor
Ben bunu ileteyim en azından
@Tuncay Tum ne diyorsun kardeş? :asd22: