44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:oley: O eserin sahibi kedi çıkarsa şaşırır mıyız? Bence hayır. Ben 2 saat baldırlı şarkı aradım ama öylesini bulamadım. :)

Forum Dinozorları bölümüne bakman yeterli Alpaycım, sayfalarda 3-5 geri gidersen eğer :D

12 verdigim şarki büyük ihtimal 1. olur. Fark olabilir ve Eurovisyonun en fazla puan alan şarkisi olabilir bu şarkilarin içinde

Şimdiden tebrik ediyorum şampiyonumuzu:D

Gel tabi şampiyonluk kutlaması yapacağız :D Yeni reklam filmimizi nasıl buldun :D
Efsane olmuş :D Lakin dün akşam Arda abi yarın ben olamayabilirim dedi en son ve sonuçları açıklanmaya saat 23:00 gibi başlanabilir mi dedi :D Sanırım şampiyonluk kutlamalarımıza şahit olmak istemiyor :D Ben bunu ileteyim en azından :D Tuncay Tum ne diyorsun kardeş? :asd22:

Efsane olmuş :D Lakin dün akşam Arda abi yarın ben olamayabilirim dedi en son ve sonuçları açıklanmaya saat 23:00 gibi başlanabilir mi dedi :D Sanırım şampiyonluk kutlamalarımıza şahit olmak istemiyor :D Ben bunu ileteyim en azından :D @Tuncay Tum ne diyorsun kardeş? :asd22:

Adam hissetti demek :D Burayı başlarına nasıl yıkacağımız malum :D Görgüsüzlüğün dibine vuracağız :D

Efsane olmuş :D Lakin dün akşam Arda abi yarın ben olamayabilirim dedi en son ve sonuçları açıklanmaya saat 23:00 gibi başlanabilir mi dedi :D Sanırım şampiyonluk kutlamalarımıza şahit olmak istemiyor :D Ben bunu ileteyim en azından :D @Tuncay Tum ne diyorsun kardeş? :asd22:

Daha puanlarin hepsi gelmedi bakalim gelirse baslariz abi , 23:00 gec olmaz mi biraz abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt