44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıtım filmimiz çok manidar bir şekilde tam anlamı ile şu tabloyu yansıtıyor;

lkpQ8k.png

:D :D

İttihat ve Terakki' nin triosu gibi sıralanmışsınız beyler, Alpay da yazık 5. şampiyonluk beklesin dursun, atmışsınız sağa çocuğu

Benim şarkı nasıl bu kadar az oy aldı hala çözemiyorum.

@Tuna Köse den de ayrıca hesap soracağım 3 puanlık şarkı göndermek ne demek, yakışmamış lobimize :D

Ayrıca yasaklı şarkının @Emrah Yıldırım ın olması da ayrı kepazelik. Utanır insan :D

Son düzenleme:
@Tuna Köse den de ayrıca hesap soracağım 3 puanlık şarkı göndermek ne demek, yakışmamış lobimize :D

Ayrıca yasaklı şarkının @Emrah Yıldırım ın olması da ayrı kepazelik. Utanır insan :D
Vallahi ağabey utanması gereken sadece Emrah değil :D Yasaklı şarkıya 12 puan verip muhteşem bir Farid Farjad eserine sırf enstrümental diye 5 puan vermek sana yakışmadı :asd22: Eğer 10 veya 12 puanı bana vermiş olsaydın muhtemelen enstrümental bir parça ile şampiyon olmuş ve ESC tarihi için bir dönüm noktasına imza atmıştım ;(

Vallahi ağabey utanması gereken sadece Emrah değil :D Yasaklı şarkıya 12 puan verip muhteşem bir Farid Farjad eserine sırf enstrümental diye 5 puan vermek sana yakışmadı :asd22: Eğer 10 veya 12 puanı bana vermiş olsaydın muhtemelen enstrümental bir parça ile şampiyon olmuş ve ESC tarihi için bir dönüm noktasına imza atmıştım ;(

Şarkı güzelse ve yarışmaya devam ediyorsa hakkını veririm ben. Strateji yapıp, kıyamam.

Farih Farjad' ın senin olduğunu bilsem o puanı bile vermezdim, Alpay' ındır diye vermiştim. Kazansın mutlu olsun diye.

Alpay Asma seçim başlığında bundan sonra kesin şampiyon olurum falan demişsin. Yürek mi yedin evladım? Bundan sonra sen zor şampiyon olursun. Çünkü playlistimde önümüzdeki 4-5 yarışmayı domine edecek şarkılar var.

Keşke yarın maç olmasa da yarışsaydık. Çok sıkıcı geçiyor günler.;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt