- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Tanıtım filmimiz çok manidar bir şekilde tam anlamı ile şu tabloyu yansıtıyor;
![]()
![]()
![]()
İttihat ve Terakki' nin triosu gibi sıralanmışsınız beyler, Alpay da yazık 5. şampiyonluk beklesin dursun, atmışsınız sağa çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tanıtım filmimiz çok manidar bir şekilde tam anlamı ile şu tabloyu yansıtıyor;
![]()
![]()
![]()
Ahahahahaİttihat ve Terakki' nin triosu gibi sıralanmışsınız beyler, Alpay da yazık 5. şampiyonluk beklesin dursun, atmışsınız sağa çocuğu
AhahahahaAlpay'ım sana özendi baldır olayına girmek istedi lakin anladık ki tersten girmiş
![]()
Christina Aguilera - HurtNeymiş onun şarkısı?
Neymiş onun şarkısı?
Christina Aguilera - Hurt![]()
Şu Bostancı Senfonik Konser kaydı ve klibi ile girseydin çok net 12 puanı yapıştırmıştımBenim şarkı nasıl bu kadar az oy aldı hala çözemiyorum.
Benim şarkı nasıl bu kadar az oy aldı hala çözemiyorum.
Şu Bostancı Senfonik Konser kaydı ve klibi ile girseydin çok net 12 puanı yapıştırmıştım
https://www.youtube.com/watch?v=IqbZGfWV-Io
Vallahi ağabey utanması gereken sadece Emrah değil@Tuna Köse den de ayrıca hesap soracağım 3 puanlık şarkı göndermek ne demek, yakışmamış lobimize
Ayrıca yasaklı şarkının @Emrah Yıldırım ın olması da ayrı kepazelik. Utanır insan![]()
Vallahi ağabey utanması gereken sadece Emrah değilYasaklı şarkıya 12 puan verip muhteşem bir Farid Farjad eserine sırf enstrümental diye 5 puan vermek sana yakışmadı :asd22: Eğer 10 veya 12 puanı bana vermiş olsaydın muhtemelen enstrümental bir parça ile şampiyon olmuş ve ESC tarihi için bir dönüm noktasına imza atmıştım ;(
AhahhahahaŞarkı güzelse ve yarışmaya devam ediyorsa hakkını veririm ben. Strateji yapıp, kıyamam.
Farih Farjad' ın senin olduğunu bilsem o puanı bile vermezdim, Alpay' ındır diye vermiştim. Kazansın mutlu olsun diye.
Alpay yine hortlatmışsın bu konuyu.Keşke yarın maç olmasa da yarışsaydık. Çok sıkıcı geçiyor günler.;(
Alpay yine hortlatmışsın bu konuyu.![]()
Sıkma canını sende olursun birgün şampiyonUsta can sıkıntısı be ya.
Şampiyonluk özlemi de var tabi.