Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.200
- 10.433
- 2.413
Kayitlar nezaman baslar acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayitlar nezaman baslar acaba?
27. yarışmadan sonra bittik biz de. Yine şampiyon olamazsam direk Köprü'ye gidiyorum.
genede umut icinde bekliyelim bakalim, belki bügün kayit olsa liste hazirlansa, yarinda sonuclar aciklanirdi. Eurovision bagimlisi olduk.
Eskiden Forumda hep görür ve ne Eurovisonu kardesim oyun mu oynuyorlar burda diye düsünürdümsimdi ise keske hergün olsa diyorum
Bağımlılık yapıyor değil mi?![]()
5. yıldızı takamamışsın halen :dispirited:
şike yapabilmen icin biraz kesenin agzini acman lazim baskanYok usta şike yapamıyoruz ki ağız tadı ile takalım.
şike yapabilmen icin biraz kesenin agzini acman lazim baskan![]()
![]()
Ben istifa edersem, benim işaret edeceğim isim Kedi Lobisi Başkanlığına seçilir zaten Aslan' cım. O da sen olmazsın
Gönlümden geçen Tolga' dır. Genç, dinamik ve başarılı![]()
Tolga mı?adam 29. yarışmadan sonra ilk 3 yüzü görmemiş, hala başarılı diyorsun. Alpay ve Tolga eski başarılarının kaymağını yiyor hala.
Olamıyoruz tabi. Bütn oylarını stratejik atarsan böyle olur Aslan
Gidip kendi Johnny Cash ile katılır biz katılınca ölü mezar müziği olur.
Sonra biz strateji yapınca auvvv![]()
Johnny Cash'in ben gönderdiğim şarkısını nerenle dinledin sorması ayıp?Kovboy, delikanlı şarkısıydı lan ben gönderdiğim. Senin gibi karı kız şarkıları göndermiyoruz biz.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=3aF9AJm0RFc
O yarışma bunu düşündüm sırf senin ölü müzik betimlenen aklıma geldi vazgeçtim. Gittim Aguilera Hurt ile girdim nal topladım.
Bununla da nal toplardın.Biraz tarzını değiştir lan. 44 yarışmadır 3-5 şarkıyı çıkarırsak genelde hep aynı tarz şarkılarla katılıyorsun. Bu belki eskiden sana başarı getirebilirdi ama unutma ki artık yeni yarışmacılar da var ve onlar da Aslan komutanları gibi ölü şarkılardan hoşlanmıyor.
![]()
Bunlar ile mi girek
Arda Abi'ler komple 0 verir bunlara da.
Doğru yarışma ilk günlerinde ki gibi olsa bunlar ile en kötü ilk 3'teydim zaten.![]()
Bu tarz şarkılarla da başarı zor kabul ama hareketli şarkılardan kastım illa yeni, disco tarzı şarkılar değil. Eskilerden de bir sürü hareketli ve güzel şarkılar var. Mesela ben Haddaway - What Is Love ile ilk 3'te yer almıştım. Yine Freddie Mercury - Living On My Own ile 2. bitirmiştim. Al işte. Şifreyi verdim lan.Daha ne istiyon?