#44 Michy Batshuayi

Bu herif niye oyuna girdi ki dedirtiyor ısrarla

osimhen %30'uyla da olsa amenna, şu icardi ve mertens'in arkasında ben de yedek beklesem çok büyük şevkle oynayamam.

haa bütün bunları "osimhen olmazsa bizden bu sene de olmaz" dediğin için yazdım.

osimhen'in arkasında sanki icardi değil de mehmet badtal var :d

hiç sıkılmaya gerek yok yaw. boru gibi forvetlerimiz var.
Ayıboğan Osimen yerine EYTli Icardi ve Ergen Batsuayiyi izleyince ben

1728028014572.webp

Adamı küstürdük.

Batsuhayi formayı hak etmesine rağmen Icardi ye verdi Okan Hoca. Tam'da formunu bulmuştu Bat.

Batsuhayi kaybettik böylece.
Moral bozukluğu da görüldü zaten sonra...

Işime göre değil forma göre Forma verilir.

Adalet yok.

Bir tane pozisyon var, soldan taç atıyoruz Batshuayi’nin sırtında adam var onun ittirmesiyle topu kontrol ederken rakibe taç oluyor. Orada sağlam sövdüm Batshuayi’e. O fizikle bunu da yapamayacak kadar lakayıt olması tehlikeli, bizim taraftar böyle topçuları sevmez.

Adam sezona iyi girdi. İcardi sakatliktan dönmüş formsuz. Batsa bir ödül mahiyetinde 11 başlat bakalım. Adamı ancak gole ihtiyacin olduğunda alırsan adam küser tabi biliyor ihtiyacı olmasa yine oyuna giremeyecek. Burda bazı renktaslar biz batsi savununca icardiden iyi forvet dediğimizi düşünüyorlar. Biz karşılaştırma peşinde değiliz icardinin iyi forvet olduğunu da biliyoruz. Ama formsuz o zaman teknik direktör adeletli olup formda olan oyuncuya daha fazla süre vermeli.

Fener maçında süre almalıydı. O maça kadar ne zaman oyuna girse çok iyi katkı veren adam birden çöktü. Belli ki iyi bilenmişti fenere

İşte teknik direktörlük burada oluyor Okan efendi. Sen bizzat ‘kadıköy için sabırsızlanıyorum’ diye demeç veren adamı oynatmazsan kaybediyorsun işte

Herif yürüyererk oynama basladi tesadüf olamaz, belliki okan burukla bir sorun yasiyor, bu tür örnekler daha fazla olmaya baslarsa artik oyuncular bilerek maci bile kaybeder okan buruk gitsin diye

Hem Osimhen yok hem de Icardi çok formsuz. Yarınki maçta 11 başlamazsa geçmiş olsun.
Tamamen kopar takımdan.

ifb macinda oynamagi istiyordu hatirlar isek kum saati flan paylasiyordu

buruk la arasının iyi olmadigi asikar

Sosyal medyasıcısını değiştirsin..masuaku antep-bjk paylaşımı var instasınsa

Geri
Üst Alt