#44 Michy Batshuayi

Penaltı kaçırması falan önemli değil. Zaten kupa maçıydı. Sprint atmadan maç bitiriyor. Orası delirtiyor
Takım düzgün çalışmıyo fbdeki hallerine baktım bunun yılan gibi

Bugün saranın pasında bacağını kaldıramadığı için topu çeviremeyip panoya yuvarlandı

Ben beğendim bu maç istekliydi eski gevşek hali yoktu bence. Fener’de olmaması ve 12 puan getiren son dk golleriyle görevini şuan için yerine getirmiştir. Gevşek haline bürünmediği sürece bir sorunum yok kendisiyle.

Bugün saranın pasında bacağını kaldıramadığı için topu çeviremeyip panoya yuvarlandı
bence oynadıgı oyuncu grubu biraz etkili oluyor bu herifin

2. yarı as oyuncular girince oynamaya basladı

Takım düzgün çalışmasa 14 Avrupa maçının olduğu sezonda 102 puan toplayamazdık. Baya az sakatlık verdik. Terim dönemi Avrupalı sezonlarda revire dönüyorduk en iyi senin hatırlaman lazım bunu.

Gayet iyi penaltı atmıs bu arada

haftasonu osimhenın attıgından net penaltı

Daha şut çekmeden kaleci nereye atacağını biliyor gibi yatmış bildiğin.
Niye peki, google gir batshuayi penaltı yaz kaçırdıklarına bak hep aynı köşeye aynı şutu çekmiş herif.

Yarın penaltı olsun aynısını atar. Kaleciye baksa topu dürtse kaleye girerdi top.

3530B07F-FE57-4CC9-9280-4329344CC05B.webp

Daha şut çekmeden kaleci nereye atacağını biliyor gibi yatmış bildiğin.
Niye peki, google gir batshuayi penaltı yaz kaçırdıklarına bak hep aynı köşeye aynı şutu çekmiş herif.

Yarın penaltı olsun aynısını atar. Kaleciye baksa topu dürtse kaleye girerdi top.

Ekli dosyayı görüntüle 274152

kaleci bi köşe secip atlamış

mactan önce bakmıştır büyük ihtimal

ama kötü vurmamış sonuc olarak osimhenin son penaltısını hatırla mesela ilk penaltısında tavana astı onda ben daha cok korktum kaçtı diye

kaleci bi köşe secip atlamış

mactan önce bakmıştır büyük ihtimal

ama kötü vurmamış sonuc olarak osimhenin son penaltısını hatırla mesela ilk penaltısında tavana astı onda ben daha cok korktum kaçtı diye
Recep yapma allah aşkına topa plase penaltı mı çekilir. Bunun çektiği gibi penaltı atacaksan yerden plase atacaksın.

Bak osimhende ben gözümü kapattım ama tarzı kaleci tutamasın diyeydi. Bu aynısını yapsa direğe atsa burada eleştirenleri kızılcık sopasıyla kovalıyordum.

Herifin kaçırdığı son iki penaltı birbirinin aynısı.

Beşiktaşta bir penaltı kaçırmış yine aynı şut o direğe çarpmış.
Zaten bak kalediye baksa penaltıyı da kaçırmaz. Ads maçında da sadece topa bakarak penaltı kullanmış herif.

Kacırdıgınız bi nokta var

bu adamın transfer edilmesinin önemi fbde şuan oynamaması

şu durumda fbnin son dk golleri gelmıyorsa bu adamın bizde olmasından ötürü
iso hocanın stilinde oynamıyor fb
Gol mol atamazdı
Bunu extra karambol falan lazım gol arması için ,yetenek bazlı gol atamıyor bu

Vinicius, Mitroğlu, Andone ve Seferovic gibi kazmalar sanki bedavaya oynuyordu. Yedek olarak alacağın adamın gelişme ihtimali çok düşük. Ligde 12-13 golü bulacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar attığı goller hep altın değerindeydi. Öyle olmaya devam edecek

Vinicius, Mitroğlu, Andone ve Seferovic gibi kazmalar sanki bedavaya oynuyordu. Yedek olarak alacağın adamın gelişme ihtimali çok düşük. Ligde 12-13 golü bulacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar attığı goller hep altın değerindeydi. Öyle olmaya devam edecek

Hiç birinin maliyeti 4,5 milyon değildi.
O kadar da paramız yok yani.
Kulübün kıçını 38lik mertens ile altyapıdan çıkma her sene sürgüne gönderdiğin düne kadar 300 bin euroya oynayan çocuk kurtardığı yerde kimse kusura bakmasın da en ağır şekilde de eleştirilir.

Sara 2,7 milyon euro aldığı yerde sezonluk net 3 milyon +1,5 milyon imza alan adam o çimleri yemeli.
Geçen sene girdiği her ilk pozisyonu gole çeviren adam 10 şut çekip kaleyi bulamıyor. Penaltı bile atamaz hale gelmiş.

Her boka saran işten sonra o yüzündeki sırıtışa tahammülüm yok.
Kusura bakmasın.

Geri
Üst Alt