Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.191
- 42.948
- 3.748
malesef icardiyi istiyoruz
Ben Osimhenciyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef icardiyi istiyoruz
Yemin ederim bize geleceğini duyduğumda Messi etkisi yaratır demiştim
üzgünüm
Sorma Messi yi göremeyeceğiz işte ya temenni etmiştimO ne gardaş o nasıl bir temenni
Takım düzgün çalışmıyo fbdeki hallerine baktım bunun yılan gibiPenaltı kaçırması falan önemli değil. Zaten kupa maçıydı. Sprint atmadan maç bitiriyor. Orası delirtiyor
Nerde duruyorsa dursun. fb ile transferde sidik yarışı bize fayda getirmez hiç bir zaman.2 mılyona fbde durur yedekten gırer gol atardı
bence oynadıgı oyuncu grubu biraz etkili oluyor bu herifinTakım düzgün çalışmıyo fbdeki hallerine baktım bunun yılan gibi
Bugün saranın pasında bacağını kaldıramadığı için topu çeviremeyip panoya yuvarlandı
o zaman puan farkı 3 flndıNerde duruyorsa dursun. fb ile transferde sidik yarışı bize fayda getirmez hiç bir zaman.
Takım düzgün çalışmasa 14 Avrupa maçının olduğu sezonda 102 puan toplayamazdık. Baya az sakatlık verdik. Terim dönemi Avrupalı sezonlarda revire dönüyorduk en iyi senin hatırlaman lazım bunu.Takım düzgün çalışmıyo fbdeki hallerine baktım bunun yılan gibi
Bugün saranın pasında bacağını kaldıramadığı için topu çeviremeyip panoya yuvarlandı
Gayet iyi penaltı atmıs bu arada
haftasonu osimhenın attıgından net penaltı
Daha şut çekmeden kaleci nereye atacağını biliyor gibi yatmış bildiğin.
Niye peki, google gir batshuayi penaltı yaz kaçırdıklarına bak hep aynı köşeye aynı şutu çekmiş herif.
Yarın penaltı olsun aynısını atar. Kaleciye baksa topu dürtse kaleye girerdi top.
Ekli dosyayı görüntüle 274152
Recep yapma allah aşkına topa plase penaltı mı çekilir. Bunun çektiği gibi penaltı atacaksan yerden plase atacaksın.kaleci bi köşe secip atlamış
mactan önce bakmıştır büyük ihtimal
ama kötü vurmamış sonuc olarak osimhenin son penaltısını hatırla mesela ilk penaltısında tavana astı onda ben daha cok korktum kaçtı diye
iso hocanın stilinde oynamıyor fbKacırdıgınız bi nokta var
bu adamın transfer edilmesinin önemi fbde şuan oynamaması
şu durumda fbnin son dk golleri gelmıyorsa bu adamın bizde olmasından ötürü
Hiç birinin maliyeti 4,5 milyon değildi.Vinicius, Mitroğlu, Andone ve Seferovic gibi kazmalar sanki bedavaya oynuyordu. Yedek olarak alacağın adamın gelişme ihtimali çok düşük. Ligde 12-13 golü bulacağını düşünüyorum. Şimdiye kadar attığı goller hep altın değerindeydi. Öyle olmaya devam edecek