Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 2.063
Alpay Asma ve B. Arda Aycan 'ın bana puan vermeyeceğine eminim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şöyle yapıyorum puanlamayı ;
Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...
○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem
Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.
O kadar da kötü değil playlist.10 şarkı seçmek zor olmadı. Play list kalitesi izlenmişarkıların çoğalmasıyla gün geçtikçe düşüyor.
Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...
○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem
Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.
Ağabey müzikte bütünlük önemlidir yapma gözünü seveyim o geçişlerde hissettirilen tatlılıklar filan hoş şeylerdir atlayarak yakalamak pek mümkün olmayabilir ancak senin tercihin sonuçta.
İyi diyorsun da bildiğim şarkılar var. Sevmediğim şarkılar. Bu yaşta bana da günah değil mi gecenin bu vaktinde.
Bugün ki için demiyorum genel anlamda....
https://www.youtube.com/watch?v=HJgIwULLvOQ&index=322&list=WL
bunu az kişi biliyordur mesela ama beni ağlatır. Sesi büyülü gelir. Kimisi de uykuluk gibi şarkı bu ne böyle der.
Renkler ve zevkler tartışılmaz işte beyler.![]()
Sen dinle ağabey yine de şarkıları bak yakma bizi![]()
O zaman böyle demiycen. Atacan mesaşını en özelinden halledicez.ley:
Vallahi Aziz tapesi kıvamında mesaj yazıyorsun ağabeyO zaman böyle demiycen. Atacan mesaşını en özelinden halledicez.ley:
○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem
Biz pörsük değiliz ki şike yapalım ağabey![]()