45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 şarkı seçmek zor olmadı. Play list kalitesi yasaklı şarkıların çoğalmasıyla gün geçtikçe düşüyor.

Ben şöyle yapıyorum puanlamayı ;

Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...

○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem

Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.

Ben bütün şarkıları baştan sona dinliyorum.

İlk dinlediğim şarkıya 12 puan veriyorum. Sonra ondan iyi bir şarkı dinlersem yerlerini değiştiriyorum. Böylece puanlarım belli oluyor.

10 şarkı seçmek zor olmadı. Play list kalitesi izlenmişarkıların çoğalmasıyla gün geçtikçe düşüyor.
O kadar da kötü değil playlist.

Yasaklı şarkılar sayesinde farklı şarkılar duyuyoruz bana göre iyi de oluyor.

Bir şarkının iyi olması için klasikleşmiş olması veya bilmem kaç yüz milyon dinlenmiş olması gerekmiyor bence.

Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...

○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem

Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.

Ağabey müzikte bütünlük önemlidir yapma gözünü seveyim o geçişlerde hissettirilen tatlılıklar filan hoş şeylerdir atlayarak yakalamak pek mümkün olmayabilir ancak senin tercihin sonuçta.

Kimsenin bilmediği veya az kişinin bildiği şarkılar daha değerlidir.

Çünkü içinde dinleyen ve sevip de gönderinin yaşanmışlıklarını da taşır çoğu zaman.

Bazen ufak bir dize, bazen bir keman sesi fonda o şarkı da senden bir şeyler olabilir.

Ağabey müzikte bütünlük önemlidir yapma gözünü seveyim o geçişlerde hissettirilen tatlılıklar filan hoş şeylerdir atlayarak yakalamak pek mümkün olmayabilir ancak senin tercihin sonuçta.

İyi diyorsun da bildiğim şarkılar var. Sevmediğim şarkılar. Bu yaşta bana da günah değil mi gecenin bu vaktinde. :red:
Bugün ki için demiyorum genel anlamda....

Şarkımı harcayacağınıza adım kadar eminim, siz ne anlarsınız müzikten ? Anca deli deli şeyler dinleyin.

Biraz ortalığı karıştıralım, çok sakin bir hava var.

Özellikle bir müzik türünde soprano vokallerin hastasıyım.

Şarkıları dinlerken ki ruh hali de önemli tabi, şarkıyı gönderenin hissetiği duyguyu aynı ölçüde alıp almamak puanlamada ki en önemli faktör zaten.

○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem

Abi benim şarkılara niye puan vermediğin belli oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt