45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları gönderdim.

Bu defa pek iddalı değilim sonuncu olacağım kesin.

Bundan önce olan playlist daha güzeldi zannımca beni alıp götüren bir şarkıya denk gelmedim henüz hep bi "eh işte" kafasındayım.

Yok abi cidden bahtsız bedeviyiz. Herkesin bana yakıştırdığı şarkı yine benim değil. ;(

Bütün hepsini dinledim, son puana karar veremedim bir türlü

Attım gitti, umarım o 1 puanı vermediğim şarkı 1 puanla derece ya da şampiyonluk kaçırmaz :)

Bensiz yarışma ha
fnerin mağlup olcagini bilsem bende katılırdim.

Son düzenleme:
Bende dinleyip puanları itinayla veriyim bari
badger-map_43039.png

Puanlarimi gönderdim, tanidik ve hic duymadigim müzikler vardi listede, ama bekledigimden sayif di.

Benim puan verme adaletim basittir kulama hos gelen sarkilar puanlari benden kapar ister tanidik olsun ister hic duymadim bir parca olsun, ama eger tanidik bir güzel parca varsa ve önceden hic duymadim ama biraz kalitesi tanidika göre daha düsük olsada o beste benden daha cok puan alir, eurovision sayesinde yeni duydum icin.

Vay bizi menşınlayan olmamış

I am the one who knocks!

O kadar da kötü değil playlist.

Yasaklı şarkılar sayesinde farklı şarkılar duyuyoruz bana göre iyi de oluyor.

Bir şarkının iyi olması için klasikleşmiş olması veya bilmem kaç yüz milyon dinlenmiş olması gerekmiyor bence.

Yeni şarkılari gormek tabiki güzel ama bu seferki play list benim tarzima daha uzak geldi diyeyim o zaman. Sonuçta zevkler tartışılmaz bana hoş gelmeyen başkasına hoş gelebilir:)

★★★★

Şampiyonluk şarabını içtim beyler. Akşam tüm Aslan Türkoğlu sevenleri balkon konuşmasına bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt