- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
bana bana:GOOL:
Keşke sana vermiş olsam ağabey

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana bana:GOOL:
Keşke sana vermiş olsam ağabeySittin sene kazanamazsın yarışmayı
![]()
Herkes gönderdi mi oyunu tahmin yapalimPuanları hesaplamaktayım ve an itibariyle favori iki şarkım ilk 2 sırada![]()
Puanları hesaplamaktayım ve an itibariyle favori iki şarkım ilk 2 sırada![]()
Avatar yollıyım mı Emrah ne dersin?Puanları hesaplamaktayım ve an itibariyle favori iki şarkım ilk 2 sırada![]()
Herkes gönderdi mi oyunu tahmin yapalim
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Oy göndermeyen kaldı mı, kupon yapacağız daha![]()
Çok belli etmeAvatar yollıyım mı Emrah ne dersin?![]()
Milleti şoke etmesini en iyi biz biliriz bizKimse benim adımdan bahsetmiyor. Halbuki şampiyon benim. Ya yakıştıramıyorlar bana şampiyonluğu ya da dilleri varmıyor.
Akşam şampiyonu açıklarken BPL nin sinsi tetikçi admini Emrah çok kişi şok geçirecek.ley:
Kimse benim adımdan bahsetmiyor. Halbuki şampiyon benim. Ya yakıştıramıyorlar bana şampiyonluğu ya da dilleri varmıyor.
Akşam şampiyonu açıklarken BPL nin sinsi tetikçi admini Emrah çok kişi şok geçirecek.ley:
Hadi inşallahBen dereceye girmene bile razıyım
![]()
Sağol bu bana büyük moral oldu![]()
Vallahi ülkemizde şike yasal kardeş o yüzden sıkıntı yokKedi Lobisi şike ile kazanmaz bileğimizin güzüyle kazanacağız inşallah![]()
Hadi inşallahBen dereceye girmene bile razıyım
![]()
Biz hak yemeyi sevmiyoruz hak eden kazansın diyoruz abiVallahi ülkemizde şike yasal kardeş o yüzden sıkıntı yokTam tersi şike yapmayanı dövüyorlar bizim memlekette
![]()
Ağabey maalesef yaptıkların yapacaklarının teminatıymış gibi geliyor![]()