45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanları hesaplamaktayım ve an itibariyle favori iki şarkım ilk 2 sırada :D

Kimse benim adımdan bahsetmiyor. Halbuki şampiyon benim. Ya yakıştıramıyorlar bana şampiyonluğu ya da dilleri varmıyor.

Akşam şampiyonu açıklarken BPL nin sinsi tetikçi admini Emrah çok kişi şok geçirecek. :oley:

Kimse benim adımdan bahsetmiyor. Halbuki şampiyon benim. Ya yakıştıramıyorlar bana şampiyonluğu ya da dilleri varmıyor.

Akşam şampiyonu açıklarken BPL nin sinsi tetikçi admini Emrah çok kişi şok geçirecek. :oley:
Milleti şoke etmesini en iyi biz biliriz biz :D

Hadi inşallah :D Ben dereceye girmene bile razıyım :D

Kedi Lobisi şike ile kazanmaz bileğimizin güzüyle kazanacağız inşallah :D

Puanlamam zor oldu. 1-7 arası kolaydı da, ilk 3 şarkıya hangi puanları vereceğim konusunda çok kararsız kaldım. Sonunda yaptım bir şeyler ama atıyorum 8 puan verdiğim şarkı 1 puanla falan dereceyi kaçırırsa üzülürüm. Üçü de 12'likti bence.

Herkesin Alpay abiye yakıştırdığı şarkıyı tahmin etmekle beraber, o şarkının Alpay abiye ait olmadığını da kendi ağzından öğrendiğimize göre, kendisinin şarkısını bildiğimi düşünüyorum şu anda.

@Alpay Asma , size 10 vermiş olmam lazım efendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt