45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şöyle yapıyorum puanlamayı ;

Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...

○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem

Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.
hayatta bu kadar kasamam abi :D

Merhaba . Ben avcı. Sazan avcısı... :dance::asd22: Yav sen bizdensin. Sen bari yapma bunu. Ben BPL avlamaya çıktım sen oltaya takılıyon :D

348fz1e.jpg
Ağabey BPL beklerken kök salmışsın haberin ola :D :D

@B. Arda Aycan ağabey bu mesaj bence sana yapılmış bir hakarettir. Koskoca Arda Aycan nam-ı diğer Baldır Arda benle tek başına baş edemeyecek mi, diyorsun yani? :D

Arda abinin seninle rahatlikla bas edebileceginden hic suphem yok ama biz senin gibi bagimsizlara ve BPL ekibine karsi kurulmus gecmisi zaferlerle dolu bir lobiyiz :D :D

Arda abinin seninle rahatlikla bas edebileceginden hic suphem yok ama biz senin gibi bagimsizlara ve BPL ekibine karsi kurulmus gecmisi zaferlerle dolu bir lobiyiz :D :D

B. Arda Aycan buyur burdan yak ağabey. Lan o bağımsızlar belki de kedi lobisini seçecek. Ne diye düşman ediyorsun adamları lobiye? Arda ağabey bu her şeye çok burnunu sokuyor. Bence yol yakınken atın lobiden. Size eski dost tavsiyesi. Başınıza iş açar bu yakında.

@B. Arda Aycan buyur burdan yak ağabey. Lan o bağımsızlar belki de kedi lobisini seçecek. Ne diye düşman ediyorsun adamları lobiye? Arda ağabey bu her şeye çok burnunu sokuyor. Bence yol yakınken atın lobiden. Size eski dost tavsiyesi. Başınıza iş açar bu yakında.

Nerden biliyorsun sen bu yarismada bana puan vermedigini Sn. Aslan Türkoğlu :D Ayrica dikkatini cekerim senin gibi bagimsizlara dedim :D :D

@B. Arda Aycan buyur burdan yak ağabey. Lan o bağımsızlar belki de kedi lobisini seçecek. Ne diye düşman ediyorsun adamları lobiye? Arda ağabey bu her şeye çok burnunu sokuyor. Bence yol yakınken atın lobiden. Size eski dost tavsiyesi. Başınıza iş açar bu yakında.

derken ?....

Yeni düşman mı olduk :38573:

Çok sürrealist bir resim olmuş. Tebrik ederim ağabey. 8 rakamı siyah beyaz renklerle bezenmiş ve tineri de çekerim, kendimden geçerim mesajı veriyor. Sarı lacivert renklerin hakim renk olarak kullanılması, bastırılmış Fenerbahçe'liliğin emareleri olarak ortaya çıkmış. Kişi bu iki olumsuz durumu olumlandırmak için ise at nalı kullanmış ve hay bana maşallah diyerek savunma mekanizmasını eserin tam göbeğine yerleştirmiş.

Saygılar

Kedi lobisi Aslan'la uğraşırken biz bu sefer ilk 5 sırayı alırız, ruhları bile duymaz. :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt