- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Yeterrrrr. Moral manyağı oldum ;(
Tamam, tamam sustum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeterrrrr. Moral manyağı oldum ;(
Bilmez miyiz?Biz hak yemeyi sevmiyoruz hak eden kazansın diyoruz abi![]()
![]()
Vallahi ülkemizde şike yasal kardeş o yüzden sıkıntı yokTam tersi şike yapmayanı dövüyorlar bizim memlekette
![]()
Şikeyle şampiyon olacağımıza biz dayak yemeye razıyız porsuk kardeş![]()
Bana katılmamana katılıyorum ağabeySende benim 12 puan vereceğim şarkıyı seçmeyeceksin o zamanAma sende de misyon yarışmacılığı izleri gözlemliyorum. Demek ki, bundan keyif alıyorsun. Bunu söylerken bile haz aldığına eminim
Yani sana KATILMIYORUM
![]()
Çoğunlukla puan verdiğim şarkılar o sayede sıralamada benim önüme geçiyorlar.
Şu strateji işini bir türlü öğrenemedim beğendiğim şarkıya basıyorum puanı![]()
Ben şöyle yapıyorum puanlamayı ;
Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...
○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem
Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.
Şu yorumu ben yapmış olsam şu anda linç kampanyası başlatılmış, özellikle yarışmanın elit grubu tarafından "kimlerle yarışıyoruz yahu" diye tepki gelmişti.![]()
Aleyküm selam abi.Tarihi zaferimi izlemeye hazır mısın?
Aleyküm selam abi.Tarihi zaferimi izlemeye hazır mısın?
Haziriz seni listenin sonunda gormeye![]()
![]()
Şu yorumu ben yapmış olsam şu anda linç kampanyası başlatılmış, özellikle yarışmanın elit grubu tarafından "kimlerle yarışıyoruz yahu" diye tepki gelmişti.![]()
Kardeşim yırtık dondan çıkar gibi ne karışıyon abi-kardeş meselelerine?![]()