45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende benim 12 puan vereceğim şarkıyı seçmeyeceksin o zaman :D Ama sende de misyon yarışmacılığı izleri gözlemliyorum. Demek ki, bundan keyif alıyorsun. Bunu söylerken bile haz aldığına eminim :D Yani sana KATILMIYORUM :D
Bana katılmamana katılıyorum ağabey :D Bu gidişe bir yerde dur demek gerekirse en azından çözümü öğrendim sayende ağabey,bakıyorum hoşuma giden şarkılara arada kaldığım zaman hemen soruyorum kendime "Ozan ağabey bunların hangisine puan vermez?" işte doğru cevap ve potansiyel kazanma adayıyım :D

Puanları gönderdim. Hayırlı olsun. Allah şahidim stratejinin "s"ni yapmadım bu yarışma. Yani sonra Aslan strateji yapmış demeyin taş olursunuz.

Çoğunlukla puan verdiğim şarkılar o sayede sıralamada benim önüme geçiyorlar.

Şu strateji işini bir türlü öğrenemedim beğendiğim şarkıya basıyorum puanı :(

Çoğunlukla puan verdiğim şarkılar o sayede sıralamada benim önüme geçiyorlar.

Şu strateji işini bir türlü öğrenemedim beğendiğim şarkıya basıyorum puanı :(

Normal üyeler strateji yapamıyor Can kardeşim. Zaten strateji yapıldığını hissettikleri anda ban yapıyor Emrah. Strateji yapabilmen için GSE ya da yönetici olmak zorundasın. Yarışma kuralları böyle.

Şarkıma puan vermeyen strateji yapmıştır. Tşk, iyi akşamlar.

Şu yorumu ben yapmış olsam şu anda linç kampanyası başlatılmış, özellikle yarışmanın elit grubu tarafından "kimlerle yarışıyoruz yahu" diye tepki gelmişti. :D

Ben şöyle yapıyorum puanlamayı ;

Önce şarkıları ufaktan girişlerini birkaç ff yaparak bazı bölümlerini dinliyorum. Bunun sonucunda şöyle bir puanlama yöntemi uyguluyorum ilk etapta bir kağıda...

○ - çok kötü
• - kötü
•• -eh işte dinlenir
••• - iyi
•••• - çok iyi
••••• - muhteşem

Sonra bir kez daha özet geçiyorum kısa kısa.. En sonunda en yüksek puanladıklarımı bir kaç kez daha dinleyip son puanlamamı yapıyorum.

Zafer inananlarındır.

İnanıyoruz.

Bu yarışmada 1.olursam zirvede bırakabilirim.

1.olamazsam da saha dışı faktörler oylamaya yansımıştır diye bırakabilirim.

Katıldığım şarkının özeti budur. :asd22:

Şu yorumu ben yapmış olsam şu anda linç kampanyası başlatılmış, özellikle yarışmanın elit grubu tarafından "kimlerle yarışıyoruz yahu" diye tepki gelmişti. :D

Merhaba . Ben avcı. Sazan avcısı... :dance::asd22: Yav sen bizdensin. Sen bari yapma bunu. Ben BPL avlamaya çıktım sen oltaya takılıyon :D

348fz1e.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt