45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk yakın, meşaleyi yakın...

Puanları yolladım hayırlı olsun :)

Puanlarimi gonderdim herkese hayirli olsun :D

Yolladım puanlarımı 12 ve 10 puanlarımı çok içime sinerek vermedim biraz mecburiyetten verdim diyebiliriz.

Dinliyorum şu an 1 saate atarım puanları.

Zor olmayacak gibi puanlamayı yapmak.

Edit: Zor oldu. :)

Son düzenleme:
Bir onceki playliste gore çok saglam liste olmus, katilsaydim kime oy atacagim konusunda zorluk çekerdim. Basarilar.

Sanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır :D

Sanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır :D
Hep öyle olur zaten :D :D

Puanları yolladım.İyi şarkılar vardı ama bana hitap eden 2 şarkı bulabildim,onlara da 12 ile 10'u bastım zaten.

Şu güzelim avatarı büyültmek istemez misiniz naporsuklar? :chuncky:

bana bana :D :GOOL:

Benim 12 puan Tolga' ya gitti. Neredeyse hiç şüphem yok :D

Sanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır
Ağabey bence yine 12 puan vermişsindir bana ama bu demektir ki;tehlike çanları benim için çalıyor :D

Ağabey bence yine 12 puan vermişsindir bana ama bu demektir ki;tehlike çanları benim için çalıyor :D

Sende benim 12 puan vereceğim şarkıyı seçmeyeceksin o zaman :D Ama sende de misyon yarışmacılığı izleri gözlemliyorum. Demek ki, bundan keyif alıyorsun. Bunu söylerken bile haz aldığına eminim :D Yani sana KATILMIYORUM :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt