- 13 Şubat 2009
- 26.837
- 24.092
- 3.048
Şampiyonluk yakın, meşaleyi yakın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanları yolladım hayırlı olsun![]()
Bastın 12' yi yine ağabeyine değil mi balım, porsuğum![]()
Hep öyle olur zatenSanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır![]()
O ikiliden biri ben olabilir miyim acaba kardeşPuanları yolladım.İyi şarkılar vardı ama bana hitap eden 2 şarkı bulabildim,onlara da 12 ile 10'u bastım zaten.
O ikiliden biri ben olabilir miyim acaba kardeş![]()
Aynen o yüzden diyorum zatenNasıl şarkı gönderdiğine bağlı ama olabilirsin,sana son zamanlarda yüksek puan veriyorum çünkü.![]()
Sanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır![]()
Ağabey bence yine 12 puan vermişsindir bana ama bu demektir ki;tehlike çanları benim için çalıyorSanırım Uğur'a, Berkan'a ve Vasfi'ye puan verdim. Erman'a da vermişimdir umarım. Alpay konusunda kuşkularım var. Hep ters köşe yapıyor sağ olsun. Mehmet Arslaner'e oy vermediğimi umuyorum. Vermişsem de artık yapacak bir şey yok, kafam dağınıktı, mazeretim hazır
Ağabey bence yine 12 puan vermişsindir bana ama bu demektir ki;tehlike çanları benim için çalıyor![]()