45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim bazilari böyle yere cakilmaz

ezgif-612020011.gif

Bpl'nin SAT komandosu bunlar.

Yok Mehmet'cim ya. İnanılmaz yorgunum. Şöyle bir bakayım dedim yarışmayı gördüm. Katılayım madem bahtımda varmış dedim. Babam rahatsızlandı, geceyi hastahane de geçirdim. Şimdilik sıkıntı yok şükür.
Çok geçmiş olsun abi

Yalnız @Murat Kayanda @Ayberk Çetin @Yiğit Can Kaplan gibi 10 numara ağabeylerimin katılmaması kötü oldu. Zira kendileri stratejiden uzak yarışmacılar. Mevcut yarışmacılardan özellikle Alpay'ın şampiyon olabilmek için yapmayacağı dalavere yoktur. Yarın da muhtemelen eserime puan vermez ve saçma bir bahane bulur. "Aslan geçen Kadıköy civarında dinledim o şarkıyı. Bu sebepten fenerbahçe ile özleşleştirdiğim için puan vermedim" derse şaşırmayın. :D

Alpay' ın oylarının ben de takipçisiyim, 12 puanı hiç düşünmeden basması lazım bana :D

Bu arada bilmem kaçıncı yarışmam ama ilk defa ikilemde kaldım şarkı konusunda, ilk "bu daha güzel" dediğimi yollayacağım (ÖSS stayla) :oley:

Vay arkadaş ya :( lobi goygoyu için video arıyordum, aslan'n biri ikiye ayırıyor bal porsuğunu... Hayvana üzüldüm, moralim bozuldu.

Alpay' ın oylarının ben de takipçisiyim, 12 puanı hiç düşünmeden basması lazım bana :D

Alpay geçen açık açık söyledi zaten bundan sonra en kötü şarkıya 12 puan vereceğim diye. :D Hala neyin takibi? YGT dönemim olsa tapeleri ortaya çıkarır kapı dışarı ederdim ama artık ben de farklı yollara başvuruyorum. :D

Alpay geçen açık açık söyledi zaten bundan sonra en kötü şarkıya 12 puan vereceğim diye. :D Hala neyin takibi? YGT dönemim olsa tapeleri ortaya çıkarır kapı dışarı ederdim ama artık ben de farklı yollara başvuruyorum. :D

Lan bir tek 5. şampiyonluk istedik çok mu bir şey istedik.

Baktım yapmıyorsunuz saçma sapan Christina Aguilera ile falan katıldım protesto amaçlı.:mad:

Lan bir tek 5. şampiyonluk istedik çok mu bir şey istedik.

Baktım yapmıyorsunuz saçma sapan Christina Aguilera ile falan katıldım protesto amaçlı.:mad:

Yok sana 5. şampiyonluk. :D Ulan ahım tutuyor ahım. Daha 12 puan patlattığın yok bana. Neyin kafasını yaşıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt