45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok zamanım burada geçiyor.Facebook'u zaten hiç kullanmıyorum gibi bir şey.Oyun falan da oynamıyorum.Sadece Twitter kalacak sıkıntı olan.Twitter'da da sadece yazılanları okurum,twit falan atmam.O kadar da olsun artık birden bıraktığımda da ortada kalabilirim dediğin gibi.

Sen karar vereceksin artık. Dediğim gibi ban yemene gerek yok. O son çare olmalı.

Bak ben dün LYS'ye limitten başladım. (Evet öyle bir manyağım.) Sen de başlamadıysan yarından itibaren başla. Zaten düzgün çalışırsan foruma da ayıracak yaklaşık 1 saatin olur her gün. Sıkıntı yaşamazsın düşüncesindeyim.

Yani önce bir başla da, sonra dersin ki "Yok arkadaş bu forum bana engel oluyor." , o zaman ban düşünülür. hemen karar verme derim.

Sen bilirsin yine de. Hayatta kalmak için son 43 dakikan Uğur. :indecisiveness:

Yarışmaya izin veriyorum arkadaşlar :)

Ben şarkı araştırıyordum yahu. Neyse olanlardan biriyle gireceğiz.

Saat biraz gec olmadi mi abi :D :D
Geç olsun güç olmasın sevgili kardeşim :D :D

siskonuri.jpg

@Erman Türker abi alalım alalım :D
Cenk Yelkenci adminimiz gibi bir usta winner yarışmacıyı kadromuza katmak isteriz elbet :D BPL'ye çok yakışacağından eminim :asd:

Ben çıkıyorum hava alacam... Kuponlar yattı, ESC'de son sıralarda yer aldım falan derken moralim bozuldu... 5 dakika mesafede striptiz kulübü var, gideyim de gözüm gönlüm açılsın, iki kafa sallayıp geliyorum, yarışma olursa yazdırırsanız sevinirim.

Sen karar vereceksin artık. Dediğim gibi ban yemene gerek yok. O son çare olmalı.

Bak ben dün LYS'ye limitten başladım. (Evet öyle bir manyağım.) Sen de başlamadıysan yarından itibaren başla. Zaten düzgün çalışırsan foruma da ayıracak yaklaşık 1 saatin olur her gün. Sıkıntı yaşamazsın düşüncesindeyim.

Yani önce bir başla da, sonra dersin ki "Yok arkadaş bu forum bana engel oluyor." , o zaman ban düşünülür. hemen karar verme derim.

Sen bilirsin yine de. Hayatta kalmak için son 43 dakikan Uğur. :indecisiveness:

Ban alsam daha iyi olur gibi.İradem zayıftır

Ben çıkıyorum hava alacam... Kuponlar yattı, ESC'de son sıralarda yer aldım falan derken moralim bozuldu... 5 dakika mesafede striptiz kulübü var, gideyim de gözüm gönlüm açılsın, iki kafa sallayıp geliyorum, yarışma olursa yazdırırsanız sevinirim.
Dur bir yere gitme yarışma var :D :D

Rekor'a hazır mıyız arkadaşlar. :D

20 yarışmadır sakladığım şarkıyı çıkarıyorum heybeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt