45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakını mı var bu işin ? Sen doğuştan vakur, atak ve adil bir kardeşsin. Yani ''Bal Porsuğu''sun.

Geçen gün facebookta bişey paylaştım yiğit abiyi etiketleyip, sen yoksun o yüzden sana yollayamadım bal porsuğu ile ilgili :) onu göstersin sana :)

Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..

siskonuri.jpg

@Erman Türker abi alalım alalım :D

Ağabey ''Mardin'' için gezmene gerek yok. Gitmen yeterli keyif olur senin için :D Diyarbakır'da ''Ofis''ten pek çıkma derim :D Ha ''Mardin Kapı''ya git, ''Keçi Burcu'' manzarası çok güzeldir. Kervansaray'da kalırsanız zaten yürüme mesafesi. Urfa için pek kelam etmeyeceğim :D

Gittiğimiz her yerde ofisten zor çıkıyoruz zaten :D :D :D

Tamam :D.Bu gece beni 00.00'dan itibaren 17 Mayıs'a kadar banlarsan memnun olurum renktaş.2 aylık bir ara veriyim bakalım.

Neden 17 Mayıs diyorsan o hafta Bjk ile maçımız var umarım kargalara koyup şampiyon oluruz.UEFA zaferimizin yıldönümünde dönüş yaparım.

Ben de YGS öncesi o konuda anlaşmıştım Emrah adminimizle ama sonradan üstelemedim araya kaynadı gitti. İyi de oldu esasen. Çünkü konu tamamen senle alakalı. Forumun seni dersten alıp kendine çektiği falan yok.

YGS'ye 1 ay kala banla beni demiştim ben de. Banlanmadım ama baya da girmedim foruma. Artık sınava 1 hafta falan kala stresi üzerimden atıp kafa dağıtmak için girdim foruma. Yani kafa dağıtmak için arada sevdiğin şeyleri yapman lazım. Bütün sene forumdan çıkmadın mübarek. Bir anda elinden alınınca kalma orta yerde. :)

Konu seninle alakalı. Adam gibi çalışırsan zaten otomatikman foruma giriş süren azalır. Çalışmayacaksan zaten başka bahaneler bulursun sıkıntı değil. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt