- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 343
Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..
Yakını mı var bu işin ? Sen doğuştan vakur, atak ve adil bir kardeşsin. Yani ''Bal Porsuğu''sun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..
Winnerlar,korkusuz porsuklara yarışırLobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..
Yakını mı var bu işin ? Sen doğuştan vakur, atak ve adil bir kardeşsin. Yani ''Bal Porsuğu''sun.
Düşündüğüm gibiyse ne mutlu sanaimrenmedim değil.
Tabiki ,Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..
Geçen gün facebookta bişey paylaştım yiğit abiyi etiketleyip, sen yoksun o yüzden sana yollayamadım bal porsuğu ile ilgilionu göstersin sana
![]()
Ağabey ''Mardin'' için gezmene gerek yok. Gitmen yeterli keyif olur senin içinDiyarbakır'da ''Ofis''ten pek çıkma derim
Ha ''Mardin Kapı''ya git, ''Keçi Burcu'' manzarası çok güzeldir. Kervansaray'da kalırsanız zaten yürüme mesafesi. Urfa için pek kelam etmeyeceğim
![]()
Düşündüğüm şey ise gelme bu oyunlara![]()
Gittiğimiz her yerde ofisten zor çıkıyoruz zaten![]()
![]()
![]()
Düşündüğüm şey ise gelme bu oyunlara![]()
Ne düşündün kimbilir![]()
Neymiş o düşündüğün şey, benim geçenlerde paylaştığım şey mi?![]()
Tamam.Bu gece beni 00.00'dan itibaren 17 Mayıs'a kadar banlarsan memnun olurum renktaş.2 aylık bir ara veriyim bakalım.
Neden 17 Mayıs diyorsan o hafta Bjk ile maçımız var umarım kargalara koyup şampiyon oluruz.UEFA zaferimizin yıldönümünde dönüş yaparım.