45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilen pehlivanlar lobisi olarak acilen 46. yarışmayı talep ediyoruz.

Kendimiz için değil, maç yok bir şey yok maksat forum hareketlensin. :(

Hay Aslan kadar başınıza taş düşmesin emi. :D Ulan dün hepiniz sıkıyordunuz. Arda abi iddialı şarkıyla girdim, rakip göremiyorum, Alpay 5. yıldız geliyor dedi. Tolga da kazanırım dedi. Şimdi herkesinki unutuldu bi tek Aslan'a mı gücünüz yetiyor? :D

Hay Aslan kadar başınıza taş düşmesin emi. :D Ulan dün hepiniz sıkıyordunuz. Arda abi iddialı şarkıyla girdim, rakip göremiyorum, Alpay 5. yıldız geliyor dedi. Tolga da kazanırım dedi. Şimdi herkesinki unutuldu bi tek Aslan'a mı gücünüz yetiyor? :D

En azından sağa düşmedik biz :D

Sen daha çok konuştun kabul et işte :)

Yahu benim şarkım BBC Radio' da yüzyılın en iyi şarkısı seçilmişti, nasıl 8. oldu hala anlayamadım :D

Son beşteki kedilere üçlü çektiriyorsun ağabey işte fena mı :D :D

img-129706665.jpg

Resmi işletim sistemimiz olan pisi linux kullanalım kullandıralım lobidaşlarım

poweredbypisilinux.png

Ahmet KOLKOPARAN ,
Abi senin kedi sever hümanist birisi olmanı kullanıp seni decoy gibi kullanan bazı mihraklar baronlar olabilir

Tuncay Tum Emrah bey yorulmuştur , bence bu gece sürpriz bir 46 şukela olabilir :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt