Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hay Aslan kadar başınıza taş düşmesin emi.Ulan dün hepiniz sıkıyordunuz. Arda abi iddialı şarkıyla girdim, rakip göremiyorum, Alpay 5. yıldız geliyor dedi. Tolga da kazanırım dedi. Şimdi herkesinki unutuldu bi tek Aslan'a mı gücünüz yetiyor?
![]()
Sen daha çok konuştun kabul et işteHay Aslan kadar başınıza taş düşmesin emi.Ulan dün hepiniz sıkıyordunuz. Arda abi iddialı şarkıyla girdim, rakip göremiyorum, Alpay 5. yıldız geliyor dedi. Tolga da kazanırım dedi. Şimdi herkesinki unutuldu bi tek Aslan'a mı gücünüz yetiyor?
![]()
Kedi Lobisi maceran sona erdi, alıştığın yerlere geri döndün. Benim gözlemim bu![]()
Bağımsız olarak şampiyon oldum. Neyin kafası bu?![]()
O değil de lobinin Sarbisi oldum.![]()
Sen bu bedevilikle dördünde de dereceye giremezsin kardeşim görünen o4 yarışma aynı anda ne dersiniz? Birini kazanırım herhalde
Son beşteki kedilere üçlü çektiriyorsun ağabey işte fena mıO değil de lobinin Sarbisi oldum.![]()
Son beşteki kedilere üçlü çektiriyorsun ağabey işte fena mı![]()
![]()
@Ahmet KOLKOPARAN ,
Abi senin kedi sever hümanist birisi olmanı kullanıp seni decoy gibi kullanan bazı mihraklar baronlar olabilir
@Ahmet KOLKOPARAN ,
Abi senin kedi sever hümanist birisi olmanı kullanıp seni decoy gibi kullanan bazı mihraklar baronlar olabilir
Aha birine küfür edecek kesin![]()
![]()