45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
43. Yarışmada Aslan ile diğer kardeşim aynı almamışlarmıydı , Tolga'nın açıkladığı kurala göre 1. haricinde 2-3 aynı puanı almışsa iki tane 2. ilan ediliyor 4. ise 3. oluyor bende 4. olduğuma göre :38573: , @Aslan Türkoğlu göz göre göre 2.liğin zaman aşımına uğratılmaya çalışılıyor unutma unutturma !
Hallettim hallettim ;) ben senin 3.old bilmiyordum gördüm eski konuya bakınca

Nabzı ölçtüm şerbet hazır.

46.yarışma için kayıtlar başladığı an 1.belli olur.

(olamadı)

43.yarışma puanlarınızı ekledim arkadaşlar @B. Arda Aycan @Can Uz @Aslan Türkoğlu @Murat Kayanda

44.yarışma puanlarınızı ekledim lobidaşlarım @Ayberk Çetin @Ozan Tokgöz @Erman Türker

45.yarışma puanlarınızı ekledim @Bariş Savaş @Cenk Yelkenci @UğurYılmaz (Ek olarak Barış ve Uğur 1 aylık tag ve 175x175 boyutunda avatar kullanabilirsiniz.Belirleyip bana pm atmanız yeterli)

Avatarı ve tagı attım ama dönüş yapmadın?

Emrah o yarışmaya kendi hakkını bana vererek katılmamı sağlayan Mehmet Arslaner dostuma 5 puanımın 2,5 'unu O'na vermeni mümkün değilsede 5 puanımın tamamnı Mehmet'e vermeni rica ediyorum senden , o yarışmanın zevki puan muandan daha güzeldi .

Alacağın olsun ya Murat düşünmen yeter, takılıyordum sadece :) ben katılsam puan muan alamazdım zaten :D

6. Ve 47 bugün yapılabılıruygundur.:)

Emrah o yarışmaya kendi hakkını bana vererek katılmamı sağlayan Mehmet Arslaner dostuma 5 puanımın 2,5 'unu O'na vermeni mümkün değilsede 5 puanımın tamamnı Mehmet'e vermeni rica ediyorum senden , o yarışmanın zevki puan muandan daha güzeldi .
Hocam olmaz öyle :)

Tek aday girdiği seçimi de kaybedecek potansiyel var onda, öyle deme :D
a-lion-roaring-on-its-lioness.jpg

Sağdaki yelesi traşlı olan Aslan Türkoğlu (Temsili değil) :D :D

Tebrikler Bariş Savaş Cenk Yelkenci UğurYılmaz beyler. Emrah Yıldırım eline sağlık. Ayrıca da elinin bereketine lanet. :D ne güzel katıldığım son iki yarışmada başarı elde etmiştim. Geldin yine berbat ettin her şeyi. Kaldı ki açıklamaya, yapayım Arda ağabey. Katıldığım şarkı rock tarihinin gelmiş geçmiş en iyi şarkılarından biri olarak gösteriliyor. Zaten Ozan abi de 12 puan vererek bunu bi nebze kanıtladı. Başarısızlığıma gelinceyse, şarkımı kayıtlar başlar başlamaz gönderdim fakat ummadığım bir şekilde rock sever yarışmacılar dışarda kaldı. Sonradan değişmek istemedim şarkıyı. Ve böylece sonun başlangıcı oldu.

Tebrikler @Bariş Savaş @Cenk Yelkenci @UğurYılmaz beyler. @Emrah Yıldırım eline sağlık. Ayrıca da elinin bereketine lanet. :D ne güzel katıldığım son iki yarışmada başarı elde etmiştim. Geldin yine berbat ettin her şeyi. Kaldı ki açıklamaya, yapayım Arda ağabey. Katıldığım şarkı rock tarihinin gelmiş geçmiş en iyi şarkılarından biri olarak gösteriliyor. Zaten Ozan abi de 12 puan vererek bunu bi nebze kanıtladı. Başarısızlığıma gelinceyse, şarkımı kayıtlar başlar başlamaz gönderdim fakat ummadığım bir şekilde rock sever yarışmacılar dışarda kaldı. Sonradan değişmek istemedim şarkıyı. Ve böylece sonun başlangıcı oldu.

Kedi Lobisi maceran sona erdi, alıştığın yerlere geri döndün. Benim gözlemim bu :D

4 yarışma aynı anda ne dersiniz? Birini kazanırım herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt