Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazılı bir belge ile tarafıma sunmadığınız için reddedilmiştir Arda beyBarış bey, gönül imzasını 2-3 gün önce atmıştır, bana post arattırmayınız şimdi lütfen![]()
Eğer katılsaydım 12 puanım @Erman Türker ,
10 Puanım @Ömer Tuğrul Yılmazer
8 Puanımda @Aslan Türkoğlu 'na gidecekti !
Umarım memnun kalmışsınızdır dostlar![]()
Taraf tutmayı en iyi biz biliriz bizFenerbahce'nin Aziz, Besiktas'in Demiroren, porsuklarin da Emrah Yildirim'i cabamizi daha asil bir hale sokuyor, farkinda degiller.
Eğer katılsaydım 12 puanım @Erman Türker ,
Zaten lobi olarak eksik olmasak şu an büyük ihtimalle ben de kürsüdeydimEğer katılsaydım 12 puanım @Erman Türker ,
Lobidaşım Cumartesinin moral bozukluğunu atabilmek için pazar gününü komple özel işlerimeÇok eksik kaldık Murat Yoldaş lakin üzerimize ''Çin Ordusu'' gibi saldıran kedi lobisine geçit vermedik.
Yazılı bir belge ile tarafıma sunmadığınız için reddedilmiştir Arda bey![]()
Sonuçlar açıklanırken bildirilen bağlılıklar federasyonumuzca geçersiz sayılmaktadır.İlgili şahıs Bariş beyin kedi lobisi ile olan bağlılığı bu yarışmadan sonra geçerlidir.Yani 1.tarafsızdır.
GSC Eurovision Federasyonu
Dostum 2,5 puan senin köpeğin olsun ama daha Emrah Yıldırım bey puanı eklemedi , şuan görünen 5 puanım birkaç yarışma evveline ait .Katılmaman hayırlara vesile olmuş sevgili Murat, ayrıca o 5 GSC puanının 2.5'ini hala vermemiş olman gözümden kaçmadı.
Ne puanı acaba Murat beyDostum 2,5 puan senin köpeğin olsun ama daha @Emrah Yıldırım bey puanı eklemedi , şuan görünen 5 puanım birkaç yarışma evveline ait .