- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
@Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan değerli lobi büyüklerim, şimdi bugün bir zafer mi hezimet mi ? Hala anlamadım benona göre pozisyon alacağım.
Zaferdir zafer, kutlu olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ahmet KOLKOPARAN @B. Arda Aycan değerli lobi büyüklerim, şimdi bugün bir zafer mi hezimet mi ? Hala anlamadım benona göre pozisyon alacağım.
Ben bir şey göremiyorumBiz belgeyle konuşuruz
Esame listesini vermiştik, ihmal sizindir.
https://www.gscimbom.com/forum/f121...on-baris-savas-116464/index4.html#post7375650
Ben bir şey göremiyorum![]()
Ben bir şey göremiyorum![]()
Tuncay Van ile Tanju Karayel'i neden işaretlediniz acaba Ozan bey?
Bundan sonra yarışma öncesi esame listesi verelim. Zira çok çamura yatıyor bu mırnavlar![]()
Ozan Tokgöz Nasıl bir kürsü işgali ise şaşı oldu bizim mırnavlar :asd22:Tuncay Van ile Tanju Karayel'i neden işaretlediniz acaba Ozan bey?
Tuncay Van ile Tanju Karayel'i neden işaretlediniz acaba Ozan bey?
Yarışmayı kaçırdım demek daha doğru pazar günü herşeyi unutmuşumBu adamı, bu değerli isnsanı yarışmaya almamak da bir tür şikedir gözümde.
Bu arada abi senin lobi var mıydı?
Yarışmayı kaçırdım demek daha doğru pazar günü herşeyi unutmuşumley:
![]()
Lobim konusunda ben asil cesur yürekli zeki atılgan maharetli girişken yapıcı dürüst sportmen adil centilmen Bal Porsuğu Lobisi üyesiyim![]()
Ters köşeden kürsü işgali sonrası kedi lobisi mensupları;
![]()
![]()
![]()
İsmini boşuna pamuk koymamışsın demek kiKafasında siyahlık olmasa aynı benim kedim![]()
43. Yarışmada Aslan ile diğer kardeşim aynı almamışlarmıydı , Tolga'nın açıkladığı kurala göre 1. haricinde 2-3 aynı puanı almışsa iki tane 2. ilan ediliyor 4. ise 3. oluyor bende 4. olduğuma göre :38573: , Aslan Türkoğlu göz göre göre 2.liğin zaman aşımına uğratılmaya çalışılıyor unutma unutturma !Ne puanı acaba Murat bey