45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BPL olarak kürsüyü işgal ettiğimiz yarışma gibi bu yarışma da efsaneler arasına girmiştir bence lakin bu zoru başardı ve tersten girdi :D :D BPL bunu unutmaz :2aloh1:

Elbette unutmaz. İşte ''Kedi Lobisi'' kürsü işgali anlayışı.

Bu arada Antep Trabzona çok pis bir gol attı. Hafiften komik
Muhammet Demir frikik kullandı. Kaleci topu çelmek isterken çizgiyi ilk önce geçmedi top. Ancak çeldikten sonra ayağından (veya yerden orayı tam göremedim) seken top tekrar kaleye yöneldi.
Bu kez top çizgiyi tamamen geçti ve gol oldu.

Bu adamı, bu değerli isnsanı yarışmaya almamak da bir tür şikedir gözümde.

Bu arada abi senin lobi var mıydı?
Yarışmayı kaçırdım demek daha doğru pazar günü herşeyi unutmuşum :oley: :D
Lobim konusunda ben asil cesur yürekli zeki atılgan maharetli girişken yapıcı dürüst sportmen adil centilmen Bal Porsuğu Lobisi üyesiyim :hat:

Yarışmayı kaçırdım demek daha doğru pazar günü herşeyi unutmuşum :oley: :D
Lobim konusunda ben asil cesur yürekli zeki atılgan maharetli girişken yapıcı dürüst sportmen adil centilmen Bal Porsuğu Lobisi üyesiyim :hat:

Centilmen derken ? Sen yokken Ozan, polat alemdar misali sıka sıka geziyordu... Senin durumun daha vahim sıkışınca hemen SOM-C'ye sarılıyorsun, kelle koltukta yarışıyoruz resmen.

Ters köşeden kürsü işgali sonrası kedi lobisi mensupları;

funny-cat-cats-13624271-800-600.jpg

:D :D

35 puan toplamışım :oley:

Ne puanı acaba Murat bey
43. Yarışmada Aslan ile diğer kardeşim aynı almamışlarmıydı , Tolga'nın açıkladığı kurala göre 1. haricinde 2-3 aynı puanı almışsa iki tane 2. ilan ediliyor 4. ise 3. oluyor bende 4. olduğuma göre :38573: , Aslan Türkoğlu göz göre göre 2.liğin zaman aşımına uğratılmaya çalışılıyor unutma unutturma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt