45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler @Bariş Savaş kedi lobisine transfer olduktan sonra ilk yarışmanda şampiyonluk, işte lobimizin gücü :D :hat:

Sizlere de tebrikler @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz

@Emrah Yıldırım teşekkür ederiz, eline sağlık

Ben 8' li kedi resmini gönderirken 8. olmayı ima etmemiştim ama neyse :oley:

Şampiyon çıkardık ama son 5 sırada 4 kedi olması canımı sıktı, bu konu üzerine toplantı yapacağız beyler @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Ali Ozer :D

Başgannnnnnnn anlasana bizi bitirmeye çalışan bir düzen var. Gör bunu. Alternatif yarışma istiyor camia.

Bu eurovisiondan ziyade BPLvision oldu. Bildiğin Fenerin güdümündeki TFF nin (sözde) yönettiği Süper Lig gibi

Senin şarkı cidden çok hoşuma gitti ilk 3'e girmesi için her şeyi yapmaya hazırdım dinlediğim anda :D
Ahaha eline sağlık adminim el birliğiyle bu güzel parçayı kürsüye çıkardık.Sık sık dinlerdim zaten adetini arttıracağım artık bu vesileyle:D

Adamlar Galatasaray'a gol atan her forveti bünyesine katan fenerbahçe gibiler, hemen sahiplendiler şampiyonu :oley:
Kürsüyü sondan işgal edebilme başarısının beraberinde getirdiği rezaleti bu şekilde örtbas etmeye çalışıyorlar ama çok zor :D Barış dahi kurtaramaz artık mırnavları :D :D

Başgannnnnnnn anlasana bizi bitirmeye çalışan bir düzen var. Gör bunu. Alternatif yarışma istiyor camia.

Bu eurovisiondan ziyade BPLvision oldu. Bildiğin Fenerin güdümündeki TFF nin (sözde) yönettiği Süper Lig gibi

Abi dur allasen :D CHP myk'sına döndük herkes başka bir şey söylüyor :D:D Barış'ı şampiyon yapmak için kendimizi feda etmiştik ya hani :)

Ahaha eline sağlık adminim el birliğiyle bu güzel parçayı kürsüye çıkardık.Sık sık dinlerdim zaten adetini arttıracağım artık bu vesileyle:D

Uğur bir sonraki yarışmada sana 4 puan verdim mi bu iş tamamdır abim :D Rahat ol :D

BİZE GELEN YOLLARA "yıldırım"LAR DÜŞSE DE GELECEK YARIŞMADA İLK 3'E LOBİMİZ DAMGASINI VURACAK.

Umarım memnun kalmışsınızdır dostlar :)

Sonuçlar açıklanırken bildirilen bağlılıklar federasyonumuzca geçersiz sayılmaktadır.İlgili şahıs Bariş beyin kedi lobisi ile olan bağlılığı bu yarışmadan sonra geçerlidir.Yani 1.tarafsızdır.

GSC Eurovision Federasyonu

Bu değerli açıklamanız için teşekkür ederiz Emrah Bey. Yarışma içi transfer çabalarını da, bu forum ''Kedi Lobisi'' sayesinde gördü ya, artık ölsek de, gam yemeyiz :D

Uğur bir sonraki yarışmada sana 4 puan verdim mi bu iş tamamdır abim :D Rahat ol :D
Aynen ağabey sistematik olarak emin ve doğru adımlarla ilerliyoruz önemli olan çizgiyi korumak kendimden çok sana güveniyorum zaten:DSen bulur ve o 4 puanı verirsin

Sonuçlar açıklanırken bildirilen bağlılıklar federasyonumuzca geçersiz sayılmaktadır.İlgili şahıs Bariş beyin kedi lobisi ile olan bağlılığı bu yarışmadan sonra geçerlidir.Yani 1.tarafsızdır.

GSC Eurovision Federasyonu

Barış bey, gönül imzasını 2-3 gün önce atmıştır, bana post arattırmayınız şimdi lütfen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt