45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım; Barış kedi lobisine bağlılığını bildirdi dolayısıyla şampiyon kedi lobisinden çıktı... Niye seviniyorsunuz ki siz?

Herkesi tebrik ederim çekişmeli ve adaletli bir yarışma oldu.Ozan ağabeyin tüm çabalarına rağmen son anda kürsüye girip lobimizi temsil etmekten gurur duydum:D
Senin şarkı cidden çok hoşuma gitti ilk 3'e girmesi için her şeyi yapmaya hazırdım dinlediğim anda :D

kedi-silah.jpg

Evvela emeklerinden ötürü @Emrah Yıldırım bey kardeşimize teşekkür ederiz. @Bariş Savaş @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz tebrik ediyorum üçünüzü de.

Şu noktanın altını çizmek gerekiyor; Çok eksik katıldığımız bir yarışmada Uğur kardeşimizin kürsü görmesi bizleri ziyadesi ile keyiflendirdi. 6 yarışmacı ile katıldığımız yarışmada ilk 10'da 4 isim görmemiz de cabası. Kedi lobisinin yarışma içi transfer çalışmalarına ve ''Kürsü İşgali'' hayallerine ise sadece gülüyoruz. Kürsüleri biz işgal ederiz. Ama yine de mühim bir başarıya imza attılar ve ''Kürsü İşgali'' olayını tersten anladıkları için son üç sırayı işgal ettiler. Daha önce söylediğimizi tekrar ediyoruz; ''Siz bizi çok yanlış anladınız.''

Yarışmaya katılan ve keyifli dakikalar geçirmemize vesile olan herkese teşekkür ederiz.

Tebrikler @Bariş Savaş kedi lobisine transfer olduktan sonra ilk yarışmanda şampiyonluk, işte lobimizin gücü :D :hat:

Sizlere de tebrikler @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz

@Emrah Yıldırım teşekkür ederiz, eline sağlık

Ben 8' li kedi resmini gönderirken 8. olmayı ima etmemiştim ama neyse :oley:

Şampiyon çıkardık ama son 5 sırada 4 kedi olması canımı sıktı, bu konu üzerine toplantı yapacağız beyler @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Ali Ozer :D

Biz Baris'in onunu actik abi, maksat oylar bolunmesin.

Puan verip küme düşmemizi engelleyen arkadaşlarımıza ve yarışmayı düzenleyen Emrah Yıldırım adminimize teşekkürler. :)

Dereceye giren arkadaşlara da tebrikler:hat:

Adamlar Galatasaray'a gol atan her forveti bünyesine katan fenerbahçe gibiler, hemen sahiplendiler şampiyonu :oley:

Tebrikler Barış Savaş, Cenk Yelkenci ve Uğur Yılmaz :)
Emeğine sağlık bu arada Emrah Yıldırım :hat:

Lobidaşımı şampiyon yapmanın gururunu yaşıyorum

Tebrikler @Bariş Savaş kedi lobisine transfer olduktan sonra ilk yarışmanda şampiyonluk, işte lobimizin gücü :D :hat:

Sizlere de tebrikler @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz

@Emrah Yıldırım teşekkür ederiz, eline sağlık

Ben 8' li kedi resmini gönderirken 8. olmayı ima etmemiştim ama neyse :oley:

Şampiyon çıkardık ama son 5 sırada 4 kedi olması canımı sıktı, bu konu üzerine toplantı yapacağız beyler @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Ali Ozer :D

@Cenk Yelkenci @UğurYılmaz Tebrikler Beyler @Emrah Yıldırım ilk 1. ligimi senin elinden aldim saol. Bu şampiyonlugu kedi lobisine adiyorum:hat:

Benim anlamadığım; Barış kedi lobisine bağlılığını bildirdi dolayısıyla şampiyon kedi lobisinden çıktı... Niye seviniyorsunuz ki siz?

Sonuçlar açıklanırken bildirilen bağlılıklar federasyonumuzca geçersiz sayılmaktadır.İlgili şahıs Bariş beyin kedi lobisi ile olan bağlılığı bu yarışmadan sonra geçerlidir.Yani 1.tarafsızdır.

GSC Eurovision Federasyonu

Evvela emeklerinden ötürü @Emrah Yıldırım bey kardeşimize teşekkür ederiz. @Bariş Savaş @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz tebrik ediyorum üçünüzü de.

Şu noktanın altını çizmek gerekiyor; Çok eksik katıldığımız bir yarışmada Uğur kardeşimizin kürsü görmesi bizleri ziyadesi ile keyiflendirdi. 6 yarışmacı ile katıldığımız yarışmada ilk 10'da 4 isim görmemiz de cabası. Kedi lobisinin yarışma içi transfer çalışmalarına ve ''Kürsü İşgali'' hayallerine ise sadece gülüyoruz. Kürsüleri biz işgal ederiz. Ama yine de mühim bir başarıya imza attılar ve ''Kürsü İşgali'' olayını tersten anladıkları için son üç sırayı işgal ettiler. Daha önce söylediğimizi tekrar ediyoruz; ''Siz bizi çok yanlış anladınız.''

Yarışmaya katılan ve keyifli dakikalar geçirmemize vesile olan herkese teşekkür ederiz.
Puhahahahahhahahhh :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt