- 13 Şubat 2009
- 26.835
- 24.091
- 3.048
Tebrikler Bariş Savaş , Cenk Yelkenci , UğurYılmaz (Lobidaş lobimizi yine kürsüye taşıdın ayrı bir tebriği hak ediyorsun
ley: )
Teşekkürler Emrah Yıldırım

Teşekkürler Emrah Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahahahahah@Ozan Tokgöz @Erman Türker @UğurYılmaz bu oyunu bozacağımı söylemiştimTuna'nın puanlarını en son açıklamamın sebebi kedileri son puana kadar sevindirip sonra üzmekti
![]()
Senin şarkı cidden çok hoşuma gitti ilk 3'e girmesi için her şeyi yapmaya hazırdım dinlediğim andaHerkesi tebrik ederim çekişmeli ve adaletli bir yarışma oldu.Ozan ağabeyin tüm çabalarına rağmen son anda kürsüye girip lobimizi temsil etmekten gurur duydum![]()
Eheheh işte adı boşuna zalım admin'e çıkmadı Muhammed olsun o kadar
Tebrikler @Bariş Savaş kedi lobisine transfer olduktan sonra ilk yarışmanda şampiyonluk, işte lobimizin gücü![]()
Sizlere de tebrikler @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz
@Emrah Yıldırım teşekkür ederiz, eline sağlık
Ben 8' li kedi resmini gönderirken 8. olmayı ima etmemiştim ama neyseley:
Şampiyon çıkardık ama son 5 sırada 4 kedi olması canımı sıktı, bu konu üzerine toplantı yapacağız beyler @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Ali Ozer![]()
Son beşe bir daha bak istersen MehmetBenim anlamadığım; Barış kedi lobisine bağlılığını bildirdi dolayısıyla şampiyon kedi lobisinden çıktı... Niye seviniyorsunuz ki siz?
Biz Baris'in onunu actik abi, maksat oylar bolunmesin.
Tebrikler @Bariş Savaş kedi lobisine transfer olduktan sonra ilk yarışmanda şampiyonluk, işte lobimizin gücü![]()
Sizlere de tebrikler @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz
@Emrah Yıldırım teşekkür ederiz, eline sağlık
Ben 8' li kedi resmini gönderirken 8. olmayı ima etmemiştim ama neyseley:
Şampiyon çıkardık ama son 5 sırada 4 kedi olması canımı sıktı, bu konu üzerine toplantı yapacağız beyler @Uğur İz @Ahmet KOLKOPARAN @Mehmet Arslaner @Ali Ozer![]()
@Cenk Yelkenci @UğurYılmaz Tebrikler Beyler @Emrah Yıldırım ilk 1. ligimi senin elinden aldim saol. Bu şampiyonlugu kedi lobisine adiyorum![]()
Benim anlamadığım; Barış kedi lobisine bağlılığını bildirdi dolayısıyla şampiyon kedi lobisinden çıktı... Niye seviniyorsunuz ki siz?
Son beşe bir daha bak istersen Mehmet![]()
PuhahahahahhahahhhEvvela emeklerinden ötürü @Emrah Yıldırım bey kardeşimize teşekkür ederiz. @Bariş Savaş @Cenk Yelkenci ve @UğurYılmaz tebrik ediyorum üçünüzü de.
Şu noktanın altını çizmek gerekiyor; Çok eksik katıldığımız bir yarışmada Uğur kardeşimizin kürsü görmesi bizleri ziyadesi ile keyiflendirdi. 6 yarışmacı ile katıldığımız yarışmada ilk 10'da 4 isim görmemiz de cabası. Kedi lobisinin yarışma içi transfer çalışmalarına ve ''Kürsü İşgali'' hayallerine ise sadece gülüyoruz. Kürsüleri biz işgal ederiz. Ama yine de mühim bir başarıya imza attılar ve ''Kürsü İşgali'' olayını tersten anladıkları için son üç sırayı işgal ettiler. Daha önce söylediğimizi tekrar ediyoruz; ''Siz bizi çok yanlış anladınız.''
Yarışmaya katılan ve keyifli dakikalar geçirmemize vesile olan herkese teşekkür ederiz.