- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
46. yarışma bu gece olur mu bilmiyorum ama bu hafta olursa iyi olur. Bu hafta sonundan sonra beni bir 15 gün özleyeceksiniz zira 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tuncay Tum Katılıyorum@Tuncay Tum Emrah bey yorulmuştur , bence bu gece sürpriz bir 46 şukela olabilirley:
Yok ya LYS'ye çalışacağım da,tabii bana belli olmaz.Güya YGS'ye de çalışacaktım.Ama geçen maç Hamzaoğlu'na küfür edecektim zor tuttum kendimi.;(
Hayır@Emrah Yıldırım Banlıyken yarışmalara katılabiliyor muyum?
Hayrola ağabey nereye göç ediyorsun46. yarışma bu gece olur mu bilmiyorum ama bu hafta olursa iyi olur. Bu hafta sonundan sonra beni bir 15 gün özleyeceksiniz zira![]()
E malum mübarek ay olan mart'ı iyi değerlendirmek gerekir :asd22:46. yarışma bu gece olur mu bilmiyorum ama bu hafta olursa iyi olur. Bu hafta sonundan sonra beni bir 15 gün özleyeceksiniz zira![]()
Hayrola ağabey nereye göç ediyorsun![]()
![]()
İşle ilgili seyahatler var, Güneydoğu da olacağım, Mardin, Urfa, Diyarbakır vs.
15 gün baya uzunmuş, kolay gelsin... Mardin'i gezmek zevkli olabilir ama Urfa ve Diyarbakır da baya sıkılırsın gibi geliyor abi.
Yok ya LYS'ye çalışacağım da,tabii bana belli olmaz.Güya YGS'ye de çalışacaktım.Ama geçen maç Hamzaoğlu'na küfür edecektim zor tuttum kendimi.;(
@Tuncay Tum Emrah bey yorulmuştur , bence bu gece sürpriz bir 46 şukela olabilirley:
Gezecek vaktimiz olacağını sanmıyorum ama en azından yalnız olmayacağım, o yüzden sıkılmam umarım![]()
Gezecek vaktimiz olacağını sanmıyorum ama en azından yalnız olmayacağım, o yüzden sıkılmam umarım![]()
Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..
Şurada yemin ediyorum ki YGS ye gram çalışmadım. En son 1992 de üni bittiğinde kafamda ne kaldıysa onlarla sınava girdim.
Benim kız 2 yıldır hazırlanıyor. En büyük korkusu ondan yüksek puan almam :asd22:
Eğer barajı geçersem TV leri çağırıp haber yaptıracağım kendime![]()