45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
46. yarışma bu gece olur mu bilmiyorum ama bu hafta olursa iyi olur. Bu hafta sonundan sonra beni bir 15 gün özleyeceksiniz zira :D

Tamam :D.Bu gece beni 00.00'dan itibaren 17 Mayıs'a kadar banlarsan memnun olurum renktaş.2 aylık bir ara veriyim bakalım.

Neden 17 Mayıs diyorsan o hafta Bjk ile maçımız var umarım kargalara koyup şampiyon oluruz.UEFA zaferimizin yıldönümünde dönüş yaparım.

15 gün baya uzunmuş, kolay gelsin... Mardin'i gezmek zevkli olabilir ama Urfa ve Diyarbakır da baya sıkılırsın gibi geliyor abi.

Gezecek vaktimiz olacağını sanmıyorum ama en azından yalnız olmayacağım, o yüzden sıkılmam umarım :)

Yok ya LYS'ye çalışacağım da,tabii bana belli olmaz.Güya YGS'ye de çalışacaktım.:) Ama geçen maç Hamzaoğlu'na küfür edecektim zor tuttum kendimi.;(

Şurada yemin ediyorum ki YGS ye gram çalışmadım. En son 1992 de üni bittiğinde kafamda ne kaldıysa onlarla sınava girdim.
Benim kız 2 yıldır hazırlanıyor. En büyük korkusu ondan yüksek puan almam :asd22:

Eğer barajı geçersem TV leri çağırıp haber yaptıracağım kendime :D

Lobiler ne alemde? Hangi lobiye yakın dursam acaba..

Tuncay Tum

Bence şu an kayıtları almanın tam vakti reis.

Emrah adminimiz izin verirse 46.yarışma için şartlar uygun :)

Gezecek vaktimiz olacağını sanmıyorum ama en azından yalnız olmayacağım, o yüzden sıkılmam umarım :)

Ağabey ''Mardin'' için gezmene gerek yok. Gitmen yeterli keyif olur senin için :D Diyarbakır'da ''Ofis''ten pek çıkma derim :D Ha ''Mardin Kapı''ya git, ''Keçi Burcu'' manzarası çok güzeldir. Kervansaray'da kalırsanız zaten yürüme mesafesi. Urfa için pek kelam etmeyeceğim :D

Şurada yemin ediyorum ki YGS ye gram çalışmadım. En son 1992 de üni bittiğinde kafamda ne kaldıysa onlarla sınava girdim.
Benim kız 2 yıldır hazırlanıyor. En büyük korkusu ondan yüksek puan almam :asd22:

Eğer barajı geçersem TV leri çağırıp haber yaptıracağım kendime :D

YGS çalışmayla çok alakalı değil zaten.Bu sene geçen seneden daha çok çalıştım ama geçen sene aldığım puandan daha kötü gelecek muhtemelen.LYS öyle değil ama çalışmadın mı batırıyorsun.

Umarım kızını geçmezsin abi.Onun yerinde olmak istemezdim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt