45. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Bariş Savaş!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensiz tadı yok ya :D

Seneye sömestrda bitecek inşallah, bir dil daha öğreneyim diyorum..

20 gün sonra vizeler var belki müsait olursan bir ara konuşuruz olmaz mı :D :D

Müsait olduğum her zaman yardımcı olurum kardeşim. Biliyorsun. Keyif alırım ben zira. İspanyolca var mıydı sende ?

Müsait olduğum her zaman yardımcı olurum kardeşim. Biliyorsun. Keyif alırım ben zira. İspanyolca var mıydı sende ?

Teşekkür ederim :)
İspanyolcam yok. Fransızca öğrenmek istiyorum ama bir faydası olur mu bilmiyorum.

Manyağın oğlu bal porsuğu :D

Bu mu yoksa
facepalmxd.gif

Ben de YGS öncesi o konuda anlaşmıştım Emrah adminimizle ama sonradan üstelemedim araya kaynadı gitti. İyi de oldu esasen. Çünkü konu tamamen senle alakalı. Forumun seni dersten alıp kendine çektiği falan yok.

YGS'ye 1 ay kala banla beni demiştim ben de. Banlanmadım ama baya da girmedim foruma. Artık sınava 1 hafta falan kala stresi üzerimden atıp kafa dağıtmak için girdim foruma. Yani kafa dağıtmak için arada sevdiğin şeyleri yapman lazım. Bütün sene forumdan çıkmadın mübarek. Bir anda elinden alınınca kalma orta yerde. :)

Konu seninle alakalı. Adam gibi çalışırsan zaten otomatikman foruma giriş süren azalır. Çalışmayacaksan zaten başka bahaneler bulursun sıkıntı değil. :)

En çok zamanım burada geçiyor.Facebook'u zaten hiç kullanmıyorum gibi bir şey.Oyun falan da oynamıyorum.Sadece Twitter kalacak sıkıntı olan.Twitter'da da sadece yazılanları okurum,twit falan atmam.O kadar da olsun artık birden bıraktığımda da ortada kalabilirim dediğin gibi.

İspanyolca 10 numara dildir.

Yaşanacak da bir ülke. Eğer ilerisi için Avrupa da yaşamak gibi bir planın varsa kesinlikle ona yatırım yap derim Cenk Yelkenci

Ayrıca dil olarak da zevkli bir dil olduğunu söyledi arkadaşım.

Arda Abi gitmeden 1.lik kazanacak bir şarkım var.

Hoş Uğur'da gitmese şukela olurdu.

Bana göre sözleri dünyada yazılmış en iyi sözlerden biri bu şarkının.

Arda Abi gitmeden 1.lik kazanacak bir şarkım var.

Hoş Uğur'da gitmese şukela olurdu.

Bana göre sözleri dünyada yazılmış en iyi sözlerden biri bu şarkının.

Arda ağabeyi ''Kürsü İşgali'' ile uğurlayalım diyorsun yani :D

Ahmet KOLKOPARAN Abi senin YGS 'ye girecek kadar kızınmı vardı yahu , bende yaşın küçük olduğundan 7-8 yaşında falan sanıyordum kızını :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt