- 27 Aralık 2008
- 21.943
- 1.427
- 493
![]()
Okul ne alemde ?
Sensiz tadı yok ya

Seneye sömestrda bitecek inşallah, bir dil daha öğreneyim diyorum..
20 gün sonra vizeler var belki müsait olursan bir ara konuşuruz olmaz mı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Okul ne alemde ?
Emrah izin vermiyor baskan 1 gunde iki yarismaya![]()
![]()
![]()
Emrah izin vermiyor baskan 1 gunde iki yarismaya![]()
![]()
![]()
Sensiz tadı yok ya![]()
Seneye sömestrda bitecek inşallah, bir dil daha öğreneyim diyorum..
20 gün sonra vizeler var belki müsait olursan bir ara konuşuruz olmaz mı![]()
![]()
Müsait olduğum her zaman yardımcı olurum kardeşim. Biliyorsun. Keyif alırım ben zira. İspanyolca var mıydı sende ?
Teşekkür ederim
İspanyolcam yok. Fransızca öğrenmek istiyorum ama bir faydası olur mu bilmiyorum.
Manyağın oğlu bal porsuğu![]()
Ben de YGS öncesi o konuda anlaşmıştım Emrah adminimizle ama sonradan üstelemedim araya kaynadı gitti. İyi de oldu esasen. Çünkü konu tamamen senle alakalı. Forumun seni dersten alıp kendine çektiği falan yok.
YGS'ye 1 ay kala banla beni demiştim ben de. Banlanmadım ama baya da girmedim foruma. Artık sınava 1 hafta falan kala stresi üzerimden atıp kafa dağıtmak için girdim foruma. Yani kafa dağıtmak için arada sevdiğin şeyleri yapman lazım. Bütün sene forumdan çıkmadın mübarek. Bir anda elinden alınınca kalma orta yerde.![]()
Konu seninle alakalı. Adam gibi çalışırsan zaten otomatikman foruma giriş süren azalır. Çalışmayacaksan zaten başka bahaneler bulursun sıkıntı değil.![]()
İspanyolca sanki daha ideal olur. Sizin dersler keyifli yahu![]()
Onedio da bişeydi
İşte oradan yönlendirme buna geliyor. Ben de oradan buldum...
Senin bahsettiğin burası ;
Bilinmeyen Yönleriyle Hayvanlar Aleminde 'Manyağın Oğlu' Olarak İsim Yapmış Bal Porsuğu - onedio.com
Hapishanenin doğuşu, penelopiad, lavinia desem kafanda güzel şeyler canlanır mı abi bu sezonla ilgili![]()
Arda Abi gitmeden 1.lik kazanacak bir şarkım var.
Hoş Uğur'da gitmese şukela olurdu.
Bana göre sözleri dünyada yazılmış en iyi sözlerden biri bu şarkının.