#45 Marcão

22 yaşında bir oyuncu için bu fizik tatil dönemi için dahi hoş değil. Hele de üst seviyelere göndermeyi hedefliyorsak. Göbekten ziyade de göğüs bölgesi daha problem.

Bunun eleştirilmesi de ziyadesiyle normal, kimse götünü kaldıramıyor, gitsin vs dememiş nihayetinde.
Peki o zaman müsaden ile bir soru sormak istiyorum. Feghouli hakkında da benzer şeyler yazıldı, çoğu da kilolarını da işin içine katarak fiziki durumunu eleştiriyor bunu düzeltmesi gerektiğini söylüyordu. Sen de buna geçenlerde yazdığın bir mesaj ile haklı olarak bayağı sert bir tepki gösterdin. Aradaki fark nedir, oyuncuların yaş farkı mı?

Arda T. vb türk oyuncuların şöyle fotosu çıksa böyle tepki verir miydin peki ? İlk şakşakçılık yapan sen olurdun

Oyuncular eleştirilebilir gayet normal hele burada ekstra bir durum söz konusu.Marcao sanki burada ki yorumlara göre gidecek kalacak vb durumları belirlenecek.Ona anca teknik heyet karar verir

Sneijder'in gitmesi de Melo'nun gitmesi de bir gram taraftar parmağı yok.Hep teknik heyet,yönetim anlaşmazlığı vs

Belki Gomis taraftar baskısıyla gitti denebilir onun da açıklamalara bakarak öyle bir durum olmadığını görebiliyoruz

Peki senin bahsettiğin hedef tahtası olayı bunun neresinde kalıyor ? Cevap yok..
Tatil döneminde ise bir şey denmesini doğru bulmuyorum. Kampa gelmeden önce düzeltmeye başladıkları sürece benim açımdan sorun yok. Benim bahsettiğim hedef tahtasına örnek verdim zaten, ilk mesajımda işin içine kattığım Feghouli. Kendisinin fiziki durumu ile ilgili yapılan yorumlar, özellikle kilo üzerinden. Işin ilginci konuda benim yorumuma benzer bir iki yorum daha olmasına rağmen ve ben senden dolaylı olarak uzatmayalım ricasında bulunduğum halde hala devam ettirmen.

Peki o zaman müsaden ile bir soru sormak istiyorum. Feghouli hakkında da benzer şeyler yazıldı, çoğu da sadece kilolarını da işin içine katarak fiziki durumunu eleştiriyor bunu düzeltmesi gerektiğini söylüyordu. Sen de buna geçenlerde yazdığın bir mesaj ile bayağı sert bir tepki gösterdin. Aradaki fark nedir, oyuncuların yaş farkı mı?
Feg'in fiziğiyle ilgili eleştirilere laf ettiğimi hatırlamıyorum hatta her şey koşmak değildir diye çokça yazmıştım. Benim savunduğum nokta öncelikle Sinan isimli oyuncudan daha iyi olması ve sonrasında da takımdaki en zeki, en iyi pasör ve en iyi şut çeken oyuncu olması noktalarındaydı.

Mesela fiziksel mevzudan dolayı Marcao yerine Ahmet, Semih falan oynasa Marcao niye oynatılmıyor derim. Bu konudaki eleştiri oyuncunun kendisiyle yarışı üzerine.

Feg'in fiziğiyle ilgili eleştirilere laf ettiğimi hatırlamıyorum hatta her şey koşmak değildir diye çokça yazmıştım. Benim savunduğum nokta öncelikle Sinan isimli oyuncudan daha iyi olması ve sonrasında da takımdaki en zeki, en iyi pasör ve en iyi şut çeken oyuncu olması noktalarındaydı.

Mesela fiziksel mevzudan dolayı Marcao yerine Ahmet, Semih falan oynasa Marcao niye oynatılmıyor derim. Bu konudaki eleştiri oyuncunun kendisiyle yarışı üzerine.
Keramettin çok değil yahu çok yakın zamanda Feghouli'nin fiziği hakkında negatif yorum yapanlara hitaben, Feghouli'nin ikinci yarı göstermiş olduğu performansı baz alarak her şey fizik değildir temalı bayağı sert bir mesaj yazdığını hatırlıyorum.

Keramettin çok değil yahu çok yakın zamanda Feghouli'nin fiziği hakkında negatif yorumlara yorum yapanlara hitaben, Feghouli'nin ikinci yarı göstermiş olduğu performansı baz alarak bayağı sert bir mesaj yazdığını hatırlıyorum.
Ee tamam işte koşmuyor diyenlere her şeyin koşmak olmadığını söyledim, ikinci yarı da çok çabuk değildi çünkü fiziğindeki iyileşmeye rağmen. Fiziksel eksikliğini zekasıyla kapatan bir oyuncu hele de o bölgede rakibi Sinan iken her türlü oynamalıdır. Yanlış olan ne?

Ee tamam işte koşmuyor diyenlere her şeyin koşmak olmadığını söyledim, ikinci yarı da çok çabuk değildi çünkü fiziğindeki iyileşmeye rağmen. Fiziksel eksikliğini zekasıyla kapatan bir oyuncu hele de o bölgede rakibi Sinan iken her türlü oynamalıdır. Yanlış olan ne?
Fikrinde yanlış bir şey yok, akıllı bir oyuncu fiziki eksikliği var ise bunu aklı ile kapatır. Eleştirdiğim noktan, Feghouli konusunda özellikle kilosu üzerinden hareket edip fiziğine tepki verenlere hitaben sert bir mesaj yazman ama bu sefer Marcao konusunda tatil olduğu için fiziği ile ilgili bir sıkıntıya fazla takmayanları eleştirmen. Benim için konu kimin kimin yerine oynadığı değil, fizik konusunda birbirine zıt düşünce ve tavrın.

#89 Sofiane Feghouli

Bu var birde,yine ortada fizikle ilgili tek kelime yok

Marcao ve Feg arasındaki bağlantıyı da anlamak güç.Marcao performansıyla eleştirilen bir tip değil ki belki en son eleştirisini Erzurum maçından sonra almıştır

Fikrinde yanlış bir şey yok, akıllı bir oyuncu fiziki eksikliği var ise bunu aklı ile kapatır. Eleştirdiğim noktan, Feghouli konusunda özellikle kilosu üzerinden hareket edip fiziğine tepki verenlere hitaben sert bir mesaj yazman ama bu sefer Marcao konusunda tatil olduğu için fiziği ile ilgili bir sıkıntıya fazla takmayanları eleştirmen. Benim için konu kimin kimin yerine oynadığı değil, fizik konusunda birbirine zıt düşünce ve tavrın.
Marcao konusunda beklentiler fazla ve 20 küsürlerden satmak konuşuluyor ee bu şartlarda kendisine iyi bakması ve daha profesyonel olması lazım.

Marcao oynamasın, aynı şekilde, oynamamasını eleştiririm dediğim gibi kıyaslama kendisiyle.

Marcao konusunda beklentiler fazla ve 20 küsürlerden satmak konuşuluyor ee bu şartlarda kendisine iyi bakması ve daha profesyonel olması lazım.

Marcao oynamasın, aynı şekilde, oynamamasını eleştiririm dediğim gibi kıyaslama kendisiyle.
Anladım dediğim gibi sadece safi fizik eleştirisi ile ilgili farklı davranış ve tutum sebebi ile sormak istedim. Açıklama için teşekkürler.

#89 Sofiane Feghouli

Bu var birde,yine ortada fizikle ilgili tek kelime yok

Marcao ve Feg arasındaki bağlantıyı da anlamak güç.Marcao performansıyla eleştirilen bir tip değil ki belki en son eleştirisini Erzurum maçından sonra almıştır
Aydın iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer demek istemiyorum tüm samimiyetim ile söylüyorum bunu.

Merakını gidereyim hayır bu mesaj da değil ama bu mesajı da ekleyebiliriz çünkü Feghouli hakkında atılan en fazla bok kiloları üzerinden fiziği idi. Bağlantısı ise Keramettine de son mesajımda yazdığım gibi safi fiziki durum ile ilgili farklı düşünce ve tavır. O da sağolsun sebebini açıkladı, bu kadar yahu bunu savaşa çevirme gayretini anlayamıyorum gerçekten.

Kenan Ünal @Keramettin TANRIVERDİ den özür dileyecek misin peki adam öyle bir şey dememiş ?
Hayır. Özür dileyecek bir durum görmüyorum. Koyduğun üç mesaj da fizik konusu ile ilgili farklı düşünce ve tavrı destekliyor. Bunun için herkesin farklı bir açıklaması olabilir ama farklı tavır gerçeğini değiştirmiyor.

Son düzenleme:
Aydın iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer demek istemiyorum tüm samimiyetim ile söylüyorum bunu.

Merakını gidereyim hayır bu mesaj da değil ama bu mesajı da ekleyebiliriz çünkü Feghouli hakkında atılan en fazla bok kiloları üzerinden fiziği idi. Bağlantısı ise Keramettine de son mesajımda yazdığım gibi safi fiziki durum ile ilgili farklı düşünce ve tavır. O da sağolsun sebebini açıkladı, bu kadar yahu bunu savaşa çevirme gayretini anlayamıyorum gerçekten.

yalaka ile ilgili görsel sonucu

Geri
Üst Alt