#45 Marcão

Hayir benan bunal olacak niye araniz bozuk
Ne ara bozuk olması yahu? Muhatap dahi almadığım birine duracağı yeri gösteriyorum sadece.

Dünden beri yeter zaten bir mesaj yüzünden konuda diğer üyelere verdiğimiz rahatsızlık. Benim mesajıma benzer iki mesaj var ama benim mesajım dert oldu.

İnşallah performansı birazcık olsun bile düşmez ikinci sezonunda, yoksa adım gibi eminim bu resmin devamlı gündem haline geleceğinden. Sanki daha önce bu forumda böyle bir durum yaşanmamış gibi davranışlar dünden beri.

Ne ara bozuk olması yahu? Muhatap dahi almadığım birine duracağı yeri gösteriyorum sadece.

Dünden beri yeter zaten bir mesaj yüzünden konuda diğer üyelere verdiğimiz rahatsızlık. Benim mesajıma benzer iki mesaj var ama benim mesajım dert oldu.

İnşallah performansı birazcık olsun bile düşmez ikinci sezonunda, yoksa adım gibi eminim bu resmin devamlı gündem haline geleceğinden. Sanki daha önce bu forumda böyle bir durum yaşanmamış gibi davranışlar dünden beri.

1 maç kötü oynasın gör neler oluyor burda.

Dimi dimi ? Mesela geçen sene Fatih hocayı isteyip,en zor zamanında oynattığı futboldan dem vurmak gibi :ROFLMAO: :ROFLMAO:

1 maç kötü oynasın gör neler oluyor burda.
Gördüm yahu geride biraktigimiz sezon adam bir iki mac cok da iyi oynamadi neler yazilip cizildi. Yazilsin cizilsin sorun degil, herkes kendi bilir nasil davranacagini. Ama dünden beri sanki bu forumda herhangi bir oyuncumuzun fizigi dillere dolanmamis gibi davraniliyor. Geride biraktigimiz sezonun ilk macinda bana göre en etkili oyuncularimizdan biri olan Feghouli var en güncel en taze örnek olarak.

Gördüm yahu geride biraktigimiz sezon adam bir iki mac cok da iyi oynamadi neler yazilip cizildi. Yazilsin cizilsin sorun degil, herkes kendi bilir nasil davranacagini. Ama dünden beri sanki bu forumda herhangi bir oyuncumuzun fizigi dillere dolanmamis gibi davraniliyor. Geride biraktigimiz sezonun ilk macinda bana göre en etkili oyuncularimizdan biri olan Feghouli var en güncel en taze örnek olarak.

Çok çabuk gaza gelen bir taraftarımız mevcut , fegin ismi cismi varken bile yapılanlar ortada bir de marcao öyle de değil geldiği takıma kadar düm düz giderler kötü oynarsa hiç kredisi yok , sonra sağda solda genç topçu istiyoruz diye maval okurlar.

Dimi dimi ? Mesela geçen sene Fatih hocayı isteyip,en zor zamanında oynattığı futboldan dem vurmak gibi :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben hic bir zaman Fatih hoca demedim, aksine Fatih hoca bu isi er veya gec birakacak baska cözümlerimiz olmasi gerek dedim. Tudor daha görevinin basindayken yerine kim gelsin diye bir oylama yapildi forumda, o oylamada kimlerin oy kullandigini da biliyorum. Tudorun takimi düsürdügü halden sezon ortasinda anca Fatih hoca cikarir dedim bunu asla inkar etmem. Gelsin yarim sezon devralsin ama ondan sonra baskanliga gecsin dedim ve bu fikrimin hala daha arkasindayim. Cünkü bizim Fatih HOCA sonrasi bir cözüme ihtiyacimiz var. Ha o yarim sezon icin de hocaya tek kelime etmedim, keza bu sezonun ilk yarisinda da fazla elestirmedim. Daha cok kadro planlamasini yüzüne gözüne bulastiran yönetimi elestirdim.

Ama bu sezon özellikle ikinci yari oyunumuzda düzelme olmadigi icin oyunumuzu elestirdim. Ben bütün bir takimin hala daha düzelmeyen oyunundan sikayet ediyorum, cünkü daha iyi top oynamamizi istiyorum, Galatasarayin oynadigi oyundan zevk almak istiyorum. Iyi top oynadigimizda Avrupa arenasinda da tekrar dise dokunur basarilar gelecegini düsünüyorum, bu yol ile Galatasarayin gelilerinin artmasini istiyorum. Sen bunu nedense hala daha artik kacinci defa acikladim sayisini ben de hatirlamiyorum ama düsmanlik olarak görüyorsun. Oyunumuzun daha iyi olup gelirlerin kaymakli kadayif oldugu Avrupa´da dise dokunur basarilar elde etmeyi istemek düsmanlik ise ben kendimi sorgulamaya hazirim.

Simdi gelelim sana. Kac zamandir satasmak icin atmadigin takla kalmadi. Halbuki kalkip cevap da vermiyorum ama buna ragmen devam ettiriyorsun. Dün mesela cevap verdim ama yine elimden geldigi kadar kirici bir sey yazmamaya gayret gösterdim. Oysa misal bizzat oyunumuzu degil de Fatih hocayi hedef alan bir sürü üye var ama buna ragmen sen kafayi taktigin icin bana satasip duruyorsun. Oysa yine bu konuda benim mesajima benzer iki mesaj daha var ama benim mesajim dert oldu. Bak bunlari yapiyorsun, kafayi taktigin insanlara satasiyorsun, sonra sana sert bir cikis oldugu zaman ne yaptim ben ya diyorsun.

Halbuki benim yazdigim hedef almanin eger Marcao performans olarak az bir sey düsüs yasasin olacagini sen de bal gibi biliyorsun. Neden mi biliyorsun? Cünkü taraftarin bu iki türlü davranisini en cok diline dolayan üyelerden birisin yahu, buna ragmen dünden beri yerinde duramiyorsun satasiyorsun da satasiyorsun. Yapma yahu, etme, bak ben sana ilisiyormuyum, fikirlerimi yaziyorum bu kadar.

Çok çabuk gaza gelen bir taraftarımız mevcut , fegin ismi cismi varken bile yapılanlar ortada bir de marcao öyle de değil geldiği takıma kadar düm düz giderler kötü oynarsa hiç kredisi yok , sonra sağda solda genç topçu istiyoruz diye maval okurlar.

Aynı olayı kendin Belhanda'ya yapmıyor musun ? Belhandanın ismi yok mu ?

Marcao çok kritik maçlarda hata yaptı bu sezon, iki Benfica maçı, Erzurum maçı, Trabzon maçı. Hani hatalar da direk golle sonuçlandı ona rağmen öyle çok sert tepkiler almadı.

Hakettikleri kredi Marcao'ya da Luyindama'ya da veriliyor. Ha her maç kötü oynamaya başlarlarsa ve bu profesyonel olmayan tavırlardan dolayı olursa, haklı olarak eleştirilirler.

Marcao çok kritik maçlarda hata yaptı bu sezon, iki Benfica maçı, Erzurum maçı, Trabzon maçı. Hani hatalar da direk golle sonuçlandı ona rağmen öyle çok sert tepkiler almadı.

Hakettikleri kredi Marcao'ya da Luyindama'ya da veriliyor. Ha her maç kötü oynamaya başlarlarsa ve bu profesyonel olmayan tavırlardan dolayı olursa, haklı olarak eleştirilirler.

Gayet tepki yediler.

Gayet tepki yediler.
Oynamasın diyen oldu mu? Hatırlamıyorum öyle bir şey. Aynı hataları Semih yapsa ya da Ahmet yapsa bir daha forma şansı bulamazlardı.

Ne bekliyorsunuz yabancı ve genç diye her şeye göz mü yumulacak?

marcaoteixeira.webp

Oynamasın diyen oldu mu? Hatırlamıyorum öyle bir şey. Aynı hataları Semih yapsa ya da Ahmet yapsa bir daha forma şansı bulamazlardı.

Ne bekliyorsunuz yabancı ve genç diye her şeye göz mü yumulacak?

Yedekleri olsa emin ol derler.

En ufak bir şey bulunduğu zaman eleştiri saçma geliyor bana aynı şey Feg'in fiziksel durumu içinde yapıldı adam çıktı şampiyon yaptı sonra eleştiri olur olmaz değil ama ayarı iyi tutturmak lazım.

Geri
Üst Alt