Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Kenan unal bos adamdir, hala bloklamadinmi Hamza.
Almancilari sevmiyosun galiba Hakancim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenan unal bos adamdir, hala bloklamadinmi Hamza.
kardiyak mr , mra ve sintigrafi önermiştim.@Melih Peker renktas buradan paylasmisti ve bu yuzden Marcao icin PET-CT, MR-cor vs. önermişti
Almancilari sevmiyosun galiba Hakancim
Yanlış yazmışsın, Benan Bnal olacaktı. Dolu adamlığını göstermemişsin ismimi yanlış yazarak.Kenan unal bos adamdir, hala bloklamadinmi Hamza.
Yanlış yazmışsın, Benan Bnal olacaktı. Dolu adamlığını göstermemişsin ismimi yanlış yazarak.
Ne ara bozuk olması yahu? Muhatap dahi almadığım birine duracağı yeri gösteriyorum sadece.Hayir benan bunal olacak niye araniz bozuk
Ne ara bozuk olması yahu? Muhatap dahi almadığım birine duracağı yeri gösteriyorum sadece.
Dünden beri yeter zaten bir mesaj yüzünden konuda diğer üyelere verdiğimiz rahatsızlık. Benim mesajıma benzer iki mesaj var ama benim mesajım dert oldu.
İnşallah performansı birazcık olsun bile düşmez ikinci sezonunda, yoksa adım gibi eminim bu resmin devamlı gündem haline geleceğinden. Sanki daha önce bu forumda böyle bir durum yaşanmamış gibi davranışlar dünden beri.
Ne ara bozuk olması yahu? Muhatap dahi almadığım birine duracağı yeri gösteriyorum sadece.
Dünden beri yeter zaten bir mesaj yüzünden konuda diğer üyelere verdiğimiz rahatsızlık. Benim mesajıma benzer iki mesaj var ama benim mesajım dert oldu.
İnşallah performansı birazcık olsun bile düşmez ikinci sezonunda, yoksa adım gibi eminim bu resmin devamlı gündem haline geleceğinden. Sanki daha önce bu forumda böyle bir durum yaşanmamış gibi davranışlar dünden beri.
Gördüm yahu geride biraktigimiz sezon adam bir iki mac cok da iyi oynamadi neler yazilip cizildi. Yazilsin cizilsin sorun degil, herkes kendi bilir nasil davranacagini. Ama dünden beri sanki bu forumda herhangi bir oyuncumuzun fizigi dillere dolanmamis gibi davraniliyor. Geride biraktigimiz sezonun ilk macinda bana göre en etkili oyuncularimizdan biri olan Feghouli var en güncel en taze örnek olarak.1 maç kötü oynasın gör neler oluyor burda.
Gördüm yahu geride biraktigimiz sezon adam bir iki mac cok da iyi oynamadi neler yazilip cizildi. Yazilsin cizilsin sorun degil, herkes kendi bilir nasil davranacagini. Ama dünden beri sanki bu forumda herhangi bir oyuncumuzun fizigi dillere dolanmamis gibi davraniliyor. Geride biraktigimiz sezonun ilk macinda bana göre en etkili oyuncularimizdan biri olan Feghouli var en güncel en taze örnek olarak.
Ben hic bir zaman Fatih hoca demedim, aksine Fatih hoca bu isi er veya gec birakacak baska cözümlerimiz olmasi gerek dedim. Tudor daha görevinin basindayken yerine kim gelsin diye bir oylama yapildi forumda, o oylamada kimlerin oy kullandigini da biliyorum. Tudorun takimi düsürdügü halden sezon ortasinda anca Fatih hoca cikarir dedim bunu asla inkar etmem. Gelsin yarim sezon devralsin ama ondan sonra baskanliga gecsin dedim ve bu fikrimin hala daha arkasindayim. Cünkü bizim Fatih HOCA sonrasi bir cözüme ihtiyacimiz var. Ha o yarim sezon icin de hocaya tek kelime etmedim, keza bu sezonun ilk yarisinda da fazla elestirmedim. Daha cok kadro planlamasini yüzüne gözüne bulastiran yönetimi elestirdim.Dimi dimi ? Mesela geçen sene Fatih hocayı isteyip,en zor zamanında oynattığı futboldan dem vurmak gibi![]()
![]()
Çok çabuk gaza gelen bir taraftarımız mevcut , fegin ismi cismi varken bile yapılanlar ortada bir de marcao öyle de değil geldiği takıma kadar düm düz giderler kötü oynarsa hiç kredisi yok , sonra sağda solda genç topçu istiyoruz diye maval okurlar.
Marcao çok kritik maçlarda hata yaptı bu sezon, iki Benfica maçı, Erzurum maçı, Trabzon maçı. Hani hatalar da direk golle sonuçlandı ona rağmen öyle çok sert tepkiler almadı.Çok çabuk gaza gelen bir taraftarımız mevcut , fegin ismi cismi varken bile yapılanlar ortada bir de marcao öyle de değil geldiği takıma kadar düm düz giderler kötü oynarsa hiç kredisi yok , sonra sağda solda genç topçu istiyoruz diye maval okurlar.
Marcao çok kritik maçlarda hata yaptı bu sezon, iki Benfica maçı, Erzurum maçı, Trabzon maçı. Hani hatalar da direk golle sonuçlandı ona rağmen öyle çok sert tepkiler almadı.
Hakettikleri kredi Marcao'ya da Luyindama'ya da veriliyor. Ha her maç kötü oynamaya başlarlarsa ve bu profesyonel olmayan tavırlardan dolayı olursa, haklı olarak eleştirilirler.
Hem de öyle az buz degil. Sadece oyuncular da degil bulup alanlarin bile sövülmedik taraflari kalmadi.Gayet tepki yediler.
Oynamasın diyen oldu mu? Hatırlamıyorum öyle bir şey. Aynı hataları Semih yapsa ya da Ahmet yapsa bir daha forma şansı bulamazlardı.Gayet tepki yediler.
yallah fenere
Oynamasın diyen oldu mu? Hatırlamıyorum öyle bir şey. Aynı hataları Semih yapsa ya da Ahmet yapsa bir daha forma şansı bulamazlardı.
Ne bekliyorsunuz yabancı ve genç diye her şeye göz mü yumulacak?