Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sağ ol renkdaș, amin tüm hastalara inşallah.Geçmiş olsun rtaş Allah şifa versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ ol renkdaș, amin tüm hastalara inşallah.Geçmiş olsun rtaş Allah şifa versin
Sağ ol düşündüğün için ama maalesef yorgun olsam da yatmam mümkün değil çünkü nefes almakta zorlanan kızımın başında nöbet tutmam gerekiyor.
Teşekkür ederim Aydın.Geçmiş olsun ne kadar anlaşamasakta sağlıktan ötesi yok iyileşmesini temenni ederim
Amcacım sakin olalım lütfen.Aydın iki kişi konuşurken üçüncüye ne düşer demek istemiyorum tüm samimiyetim ile söylüyorum bunu.
Merakını gidereyim hayır bu mesaj da değil ama bu mesajı da ekleyebiliriz çünkü Feghouli hakkında atılan en fazla bok kiloları üzerinden fiziği idi. Bağlantısı ise Keramettine de son mesajımda yazdığım gibi safi fiziki durum ile ilgili farklı düşünce ve tavır. O da sağolsun sebebini açıkladı, bu kadar yahu bunu savaşa çevirme gayretini anlayamıyorum gerçekten.
Sikinti yok.Amcacım sakin olalım lütfen.
Edit: Geçmiş olsun ağabey
Evet anlaşılan yeni hedef Marcao. Ilginç bir şekilde hep takıma ekstra katkılar veren oyuncular hedef alınıyor. Feghouli, şimdi Marcao.
Sen farklı görünme çabası yüzünden bu absürt davranışlara ne zaman son vermeyi düşünüyorsun? Son zamanlar bir kaç kişinin daha dikkatini çekti fark ettin mi bilmiyorum. İki satır sohbet edilen biri idin bu yüzden merak ediyorum. Hani aslında aklı başı yerinde biri olarak tanınan birisin.Buyuk oyunu gormussun kutlarim
Evet renkdaș. Yanlış bilmiyor isem Şampiyonluk kutlamalarında öne de çıkardı bu konuyu.abisi futbolcuymus (stoke cityde oynamis) vefat etmis 23 yasinda
bunu bilen varmiydi ben yeni ögrendim
abisi futbolcuymus (stoke cityde oynamis) vefat etmis 23 yasinda
bunu bilen varmiydi ben yeni ögrendim
Markao'yu eleştiren biraz şeydir.
Ibne mi dmk istedin
Sen farklı görünme çabası yüzünden bu absürt davranışlara ne zaman son vermeyi düşünüyorsun? Son zamanlar bir kaç kişinin daha dikkatini çekti fark ettin mi bilmiyorum. İki satır sohbet edilen biri idin bu yüzden merak ediyorum. Hani aslında aklı başı yerinde biri olarak tanınan birisin.
Farkli gorunme cabasi mi?
Kuruntulu bir yorum yapmissin icten cevabi verdim