#45 Marcão

Kendi ilişki şekillerimizi, kendi algılamalarımızı genellemeye çok meraklıyız. Diledikleri gibi ilişkileri olabilir, futbolcunun oyun performansını etkilemiyorsa bize ne? İster grup yaparlar, ister başka kişilerle birbirini paylaşırlar kimseyi ilgilendirmez bu.

Adam yazıyla bir (1) maç kötü oynadı toparlarsa iyi tabi diyosunuz kafanız mı iyi la daha tam kadro düzgün maça bile çıkmadık.

Marcao Luyindama’dan daha dengeli , geçen seneki izlenimime göre de neredeyse 0 hatayla oynayan , yaşına rağmen geldiği takımda kaptan olmasıyla da oyun içi karakterinin olgunluğunu görebildiğimiz bir adam. Yazın başında kilo aldı diye eleştirdim ancak oyununun böyle olması kadar doğal birşey yok. Hele bi 10 maç bekleyin görelim bi

Adam yazıyla bir (1) maç kötü oynadı toparlarsa iyi tabi diyosunuz kafanız mı iyi la daha tam kadro düzgün maça bile çıkmadık.

Marcao Luyindama’dan daha dengeli , geçen seneki izlenimime göre de neredeyse 0 hatayla oynayan , yaşına rağmen geldiği takımda kaptan olmasıyla da oyun içi karakterinin olgunluğunu görebildiğimiz bir adam. Yazın başında kilo aldı diye eleştirdim ancak oyununun böyle olması kadar doğal birşey yok. Hele bi 10 maç bekleyin görelim bi
0 hatayla mı oynayan?

0 hata dışında katılıyorum ki hataları olabilir zaten. Bir maçta ne ara bu kadar olumsuz havaya girdi millet anlamadım ilginç gerçekten..

Konsantrasyonu zaten düsük ve hataya acik bir oyuncu ama fiziksel acidan da kötü döndügü icin tatilden defolari daha da cok ortaya cikiyor.

Bartali reis bunu kampa alip, yaglarini eritmeli.

Top sektirip durma artik

Moderatör tarafında düzenlendi:
hamle timing in de sorunları var. Acele ediyor ve hala gördüğümüz o ki geliştirememiş bunu. Benfica maçı, Erzurum depi, son Akhisar maçı bu şekilde yedirdi veya yediriyordu.

hamle timing in de sorunları var. Acele ediyor ve hala gördüğümüz o ki geliştirememiş bunu. Benfica maçı, Erzurum depi, son Akhisar maçı bu şekilde yedirdi veya yediriyordu.

Benfica maçında olan golde hatası var ama acayip diyemem.Bir daha izledim bir kere pas nefis. Ama akhisar maçında inanılmaz lakayt oynadı.

Bizim kulübümüzün mentörü yok mu ? Acilen bir mentör tutup genç futbolcularımız ile ilgilenmelidir.

Bu hatalari Ahmet Calik yapsaydi 40 sayfa elestiri yazilirdi

Marcao yetenekli stoper ama biraz fazla hata yapiyor

Benfica maçında olan golde hatası var ama acayip diyemem.Bir daha izledim bir kere pas nefis. Ama akhisar maçında inanılmaz lakayt oynadı.

Pası adam, Ndiaye presle geldiği için kafasını kaldırmadan gelişigüzel atıyor düştüğü yer ters ve Marcao orada hamle yapıp yapmamakta kararsız topun düşüşünü beklemiş koşuyu atanı da fark edemeyince golü yiyoruz. Timing ve oyun bilgisi iyi stoper o golü yedirmezdi. Oyuncuları överken sorun yok ama hatalarını da görmezden gelmeyeceğiz yoksa gelişemezler. Biri uyarmalı çok da zor bir şey değil çalışarak gelişir.

Son düzenleme:
Bu hatalari Ahmet Calik yapsaydi 40 sayfa elestiri yazilirdi

Marcao yetenekli stoper ama biraz fazla hata yapiyor

Ahmet Çalık üzerinden benim de iştirak ta bulunduğum başka bir mesaj veriyorsun da ben konu özelinde kalırsam her oyuncunun iyi yanları kötü yanları var. Bence Marcao geliştirebilir savunma yönlerini yapması da lazım bir üst standarda çıkması için yani.

Türkiye'de olsa instagram üzerinde yaptığı net boşanma sebebi. Bu geniş aile yapısı hiç hoşuma gitmiyor. Adam tanımadığı kadınların baldır bacaklarını utanmadan beğeniyor, sen de karısı olarak normal karşılıyorsun. Vay be

Sen ben yapsak evet ama böyle milyonlarla oynayan istediğini yapar karısı da hiçbir şey demez.

Geri
Üst Alt