#45 Marcão

Geçen sene bu adamdan bize defans olmaz dedim diye kaç kere burada renktaşlarla atıştım. Keşke onlar haklı çıksaydı bu adamdan iyi defans olsaydı. Hangi maçı izlesem saçlarım biraz daha beyazlıyor bu aralar.

arkasında adam gibi stoper olmadığı için adam rahat her türlü ilk 11 oynarım diye düşünüyor.

ulan yiyorsa bak yiyorsa ligde böyle oyna ilk macta. hazirlik maclari diye agzimi acmiyorum. akhisar 2.lig takimi diye agzimi acmiyorum

Bu yaz Atalanta'ya yollamadığımız için pişman olacağımız bir arkadaş. Bunu yollayıp Luyindama'nın yanına Ujfalusi tarzı bir adam alsak uzun yıllardır görmediğimiz kadar iyi bir tandem görürdük, o paraya da Onyekuru'yu alırdık. CL'de boy gösterdikten sonra 10 milyon üstü teklifleri bir daha göreceğini düşünmüyorum. Elek ederler bunu.

"oldum" psikolojisi,
hep beklediğin olması için yırtındığın özveride bulunduğun şeye kavuşunca önce bir mallaşma sonra salma ve cıvıtma hali,

kralspor4906.jpg

sorunu bu işte. yağ oranı kaç bilmiyorum ama epey vardır. Hayatına hiç dikkat etmiyor belli

Sana az salladigimi hissetdim brezilyali sadik, icimden agir kufurler ediyorum sana o deece gicik kaptim

Futbolcu mutbolcu degilsin

Inanilmaz sacma sapan bireysel hattalari mevcut. Konsantrasyon sorunu mu var artik neyse.

Bu hatalarIn cogun orta saha eksik destek vermesi ile hic bir alakasida yok.
Lyundama böyle sacmaliklar yapmiyor sonucta. oda ayni takimda oynuyor .

Kuslarin hergun Itinayla gelip kötülediği oyuncumuz , dos eksikliğine bağlı verdiğimiz pozisyonları fatura etmeye çalıştıkları bize para kazandırmasından korktukları ligin en iyi sol ayaklı stoperi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt