#45 Marcão

Yanına Luyindama değil pozisyon bilgisi üst düzey Marcao'yu yönelendirecek biri lazımdı . Luyindama'yı çok seviyorum fakat şu an için doğru ikili değiller .

İkisi için de geçerli bu yorum bence :) İkisinin de enteresan meziyetleri var fakat pozisyon bilgileri zayıf yanlarına toparlayacak stoper iyi giderdi .

Birbirlerine cok benziyorlar. Luyindama yasindan dolayi biraz daha tecrubeli sadece. Ama kesinlikle pozisyon bilgisi olan bir stoper getirmeliydik. Simdi Ujfalusi gibi bir adam olsq kale gibi defans kurardik. Muthis rotasyon olurdu bu 3lü

Kamp boyunca hayal kırıklığı, tüm hazırlık maçlarında sayısız hata ! Gelişmiyor geri gidiyor.

takmayacagin son macti bu. yiyorsa ligi de takma

Daha önce de yazdim bu adamın durumu mental geldiği günden beri takip diyorum köy takımı seviyesinden buralara cıktı kendini kanıtladikdan sonra her anlamda inanılmaz saldı sanki futbol onun için amaç değil daha önceki hayatında yapamadıklarını yapmak için araç kilo alması sosyal medya kullanımı v.s bu adamdan büyük topcu olmaz adam da sabah akşam çalışayım şu eksiğimi gidereyim modu yok bu devirde hayvan gibi çalışan futbolcular yükseliyor 10 gün de göbek yapanlar değil 10 gün derken abartı yapmıyorum arkadaş ligler bittikten 15 gün sonra haziran basında göbek le brezilya sahillerin de takılıyordu insta da fotosu var..

Bu adamın gelmeden önce en büyük problemlerinden biri alanını boşaltması ve konsantrasyon sorunuydu. İlk geldiği günden bu yana aynı sorunlar baş gösteriyor ama nedense şimdi dikkat çekiyor. Üstelik daha az alanını boşaltmasına rağmen

saldığı kesin, inşallah toparlar
ama alternatifsizlik de bu durumda etken.
ahmet çalıktan mı çekinecek, yeri hep garanti...

Bu adamın gelmeden önce en büyük problemlerinden biri alanını boşaltması ve konsantrasyon sorunuydu. İlk geldiği günden bu yana aynı sorunlar baş gösteriyor ama nedense şimdi dikkat çekiyor. Üstelik daha az alanını boşaltmasına rağmen
Beklenti ile alakalı olabilir portekiz küme takımın dan geldi diye beklenti çukurda falandı biraz iyi oynayıp savunmadan 2 tane yerden uzun pas atınca herkes büyülendi 😁 dünya yıldızlarıyla kıyasladı haliyle beklenti çukurdan arşa cıktı şimdi de beğenilmiyor..

Bu gidişle yerini Donk'a kaptırır ve yedek kulübesinde karı kız fotosu beğenmek için bol bol vakti olur.

Geldiğin günden beri seni sevemedim keloğlan. Keşke hazır alıcısı varken yollasaydık.

Geri
Üst Alt