Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Yanına Luyindama değil pozisyon bilgisi üst düzey Marcao'yu yönelendirecek biri lazımdı . Luyindama'yı çok seviyorum fakat şu an için doğru ikili değiller .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ben yapsak evet ama böyle milyonlarla oynayan istediğini yapar karısı da hiçbir şey demez.
Yanına Luyindama değil pozisyon bilgisi üst düzey Marcao'yu yönelendirecek biri lazımdı . Luyindama'yı çok seviyorum fakat şu an için doğru ikili değiller .
İkisi için de geçerli bu yorum benceBence Luyindama yi pozisyon bilgisi olan bir stoperle oynatsak super olurdu.
İkisi için de geçerli bu yorum benceİkisinin de enteresan meziyetleri var fakat pozisyon bilgileri zayıf yanlarına toparlayacak stoper iyi giderdi .
Beklenti ile alakalı olabilir portekiz küme takımın dan geldi diye beklenti çukurda falandı biraz iyi oynayıp savunmadan 2 tane yerden uzun pas atınca herkes büyülendiBu adamın gelmeden önce en büyük problemlerinden biri alanını boşaltması ve konsantrasyon sorunuydu. İlk geldiği günden bu yana aynı sorunlar baş gösteriyor ama nedense şimdi dikkat çekiyor. Üstelik daha az alanını boşaltmasına rağmen