#45 Marcão

Ozan'la birlikte oynasaydı hoca iç sahadaki maçlarda savunmayı zaman zaman orta sahanın da önünde kurmak gibi bir çılgınlık bile deneyebilirdi herhalde. Çünkü ikisinin de bire birleri iyi, atletikler, kontra ataklari kesebiliyorlar ve futbol zekaları yaşlarına göre gayet iyi. Sadece Marcao savunmadaki yerini kaybedebiliyor, Ozan da tecrübesizlikten iki üç yıl sonra çok nadir yapacağı hataları yapıyor. İkisi birlikte oynasaydı içerde harika maçlar çıkarabilirdik.

biraz contexte uygun yorumlar yapilsa daha makul olacaktir
marcaoya 3.5 verilmesine karsi cikildiginda a) ozan takimda kalmisti ama herkes yazin 7.5a gidecegini dusunuyordu b) serdar kadro disi birakilmisti c) gary 9 (ya da paoka verilmis olmasi muhtemel para ile 7.2) getirmisti ve yarisi serdarin kadro disi kalmasiynan olusturulan stoper bosluguna tikanmisti d) halen forvet yoktu

Bu sezon Lokomotif maçında Ndiaye ve Gary performanslarından sonra en iyi en dominant oyuncu performansı bu oldu. Kesici bir stoper olduğunu biliyordum bugünde sayısız top karşıladı. Sanırım 3'ten fazlada top çaldı. Whoscored'a göre 8.3 ile maçın adamı.

Bu adam için lig sonuncusundan gelmiş diyorlardı ama skorlarla baktığımda chaves nerdeyse hep 1 farkla falan kaybetmiş. Defanstan ziyade hücum sorunu var gibi onlarda.

biraz contexte uygun yorumlar yapilsa daha makul olacaktir
marcaoya 3.5 verilmesine karsi cikildiginda a) ozan takimda kalmisti ama herkes yazin 7.5a gidecegini dusunuyordu b) serdar kadro disi birakilmisti c) gary 9 (ya da paoka verilmis olmasi muhtemel para ile 7.2) getirmisti ve yarisi serdarin kadro disi kalmasiynan olusturulan stoper bosluguna tikanmisti d) halen forvet yoktu

Maicon - Mariano - Belhanda - Fernando hatta Ozan satislari gundemdeydi ama. Satis yapilacagi kesin gibiydi.

Hakikaten şaşırtıcı bir performanstı. Tek sorun var gibi o da fazla özgüvenli. Yanında pozisyon almasını bilen bir stoper ile bambaşka seviyelere gelebilir.

2.inci maçtanda anlının akıyla çıktı ve maiconla iyi anlaştılar nazar değmesin maaşallah.

Sana gore degilmis

Satis yapilacagi kac kere soylendi, bir suru de haber cikti

Neyse let bygones be bygones

Insallah boyle devam eder, sen de komisyon dedigine pisman olursun

ilk msjda yazdigim uzre ozanin satisi gundemde falan degildi adam kaliyorum diye tweet atti. neye cabaladigini anlamadim ayrica komisyonun performansla ne ilgisi var, dunyanin en iyi topcusunu alsan da parayi kirisabilirsin

Bizim Scout ekibi Brezilyalı iyi oyuncular buluyor

bknz: Telles, Marcao

Telles'i 6 milyon euro almıştık şuanki fiyatı en az 30 milyon euro.

Marcao'yı da 4 milyon euroya aldık o da ilerde patlama yapabilir.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk msjda yazdigim uzre ozanin satisi gundemde falan degildi adam kaliyorum diye tweet atti. neye cabaladigini anlamadim ayrica komisyonun performansla ne ilgisi var, dunyanin en iyi topcusunu alsan da parayi kirisabilirsin

Elestiriler su an defansa 4m verecek durumda degiliz minvalinde degildi, boyle diyenlere de degil benim lafim

Bu topcuya 4m mi verilir kesin komisyondur seklindeydi daha cok

Boyle oynamaya devam ederse verilirmis gibi gorunmekte

Elestiriler su an defansa 4m verecek durumda degiliz minvalinde degildi, boyle diyenlere de degil benim lafim

Bu topcuya 4m mi verilir kesin komisyondur seklindeydi daha cok

Boyle oynamaya devam ederse verilirmis gibi gorunmekte

o 2 sey birbirinden bagimsiz degil ki
defansta ozanin serdarin durumu ve maiconun varligi dusunulerek kendimizi defansa para harcayacak duruma getirmemiz ne kadar dogru sorusu dusunulup 4 milyon vereceksek de kagit uzerinde soru isareti bi herife verilmeli mi gibi bir fikir ortaya konmus olabilir. ama dedigin gibi verilirmis. ztn aldiktan sonra ozani 11e sattigimiz icin su an alinmasi ya da verilen para ile ilgili bir sikinti yok

o 2 sey birbirinden bagimsiz degil ki
defansta ozanin serdarin durumu ve maiconun varligi dusunulerek kendimizi defansa para harcayacak duruma getirmemiz ne kadar dogru sorusu dusunulup 4 milyon vereceksek de kagit uzerinde soru isareti bi herife verilmeli mi gibi bir fikir ortaya konmus olabilir. ama dedigin gibi verilirmis. ztn aldiktan sonra ozani 11e sattigimiz icin su an alinmasi ya da verilen para ile ilgili bir sikinti yok

Plan cok net sekilde Maicon'u satmakti, onun bonservisi 4m'den biraz fazla olacakti sadece

Ozan - Marcao muthis tandem olurmus, yazik oldu

Iyi oynadigina göre Ünal Aysalin transferidir.

Büyüksün Ünal baskan. :hat:

Iyi oynadigina göre Ünal Aysalin transferidir.

Büyüksün Ünal baskan. :hat:
Yanlış biliyorsun. İyi oynayınca hoca hazretleri çok araştırdık ben aldım der. Gelen adam sıçarsa da taratorcular yönetimi istifaya çağırır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt