Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 418
Hocaya mal demen çok ayıp renkdaş. Kendisi Galatasaray'ın efsane elemanlarındandır.Ben malımı bilirim.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocaya mal demen çok ayıp renkdaş. Kendisi Galatasaray'ın efsane elemanlarındandır.Ben malımı bilirim.
Bosuna papagan gibi Mariano demedik renkdasYanında Maicon varken bu zeminde böyle oynayabiliyor bu adam, Maicon 'un Galatasaray kariyerinde oynadığı en kötü maçlar arasına girebilir bu Linnes yine çok kötüydü buna rağmen Mariano ve Marcao takımı defansta ayakta tuttu
Eer hani lesti? Hani isimi yok diye cöptü? Hani rezaletti? Hani anca maiconun yedegi olurduUlan herif yargı dagitti. Gecenin adami cok net.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla büyük morardim. Daha oncede morardim cok ama bu herifin icinden Koulibaly çıkacağını dusunmezdimEer hani lesti? Hani isimi yok diye cöptü? Hani rezaletti? Hani anca maiconun yedegi olurdu
Sana dedim bi rahat dur bekle oynasin. Ben halen beklicem ama bu iki macta manyaktiValla büyük morardim. Daha oncede morardim cok ama bu herifin icinden Koulibaly çıkacağını dusunmezdim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç objektif bakmıyorsunuz.. 2 maç için değerlendirmek çok yanlış belki ama bugün ben hiç beğenmedim.. Sarı kart pozisyonu rezalet... İlk yarıda şişirilen bir top gol oluyordu neredeyse..
BÖÖÖÖÖ,UZA ANTUYAHiç objektif bakmıyorsunuz.. 2 maç için değerlendirmek çok yanlış belki ama bugün ben hiç beğenmedim.. Sarı kart pozisyonu rezalet... İlk yarıda şişirilen bir top gol oluyordu neredeyse..
Hiç objektif bakmıyorsunuz.. 2 maç için değerlendirmek çok yanlış belki ama bugün ben hiç beğenmedim.. Sarı kart pozisyonu rezalet... İlk yarıda şişirilen bir top gol oluyordu neredeyse..