#45 Marcão

Hiç objektif bakmıyorsunuz.. 2 maç için değerlendirmek çok yanlış belki ama bugün ben hiç beğenmedim.. Sarı kart pozisyonu rezalet... İlk yarıda şişirilen bir top gol oluyordu neredeyse..

Hiç objektif bakmıyorsunuz.. 2 maç için değerlendirmek çok yanlış belki ama bugün ben hiç beğenmedim.. Sarı kart pozisyonu rezalet... İlk yarıda şişirilen bir top gol oluyordu neredeyse..

17526.jpg

Bu elemanı seneye iyi bir bonservis ucretine okuduruz gibime geliyor.

küçük harfle yazılmış isim soy isim (check)
10 gün önce açılan yeni üyelik (check)
İki haneye ulaşamayan mesaj sayısı (check)
tepki çekmemek için eski sevilen bir futbolcuyu avatar yapmak (check)

tebrikler, verdiğiniz cevaplara göre siz tam bir kanatlısınız

Bizim ülkemizde sazan çok, herkes futbol profesörü. Türkiye de bir futbolcu transferi olunca ve tanınmış bir isim değilse hemen bu kim patlak transfer, bu adama o bonservis verilmez gibi bir çok boş cümle kurulmakta. Zamanında Ribery için Anelka'nın bonusu diye dalga geçen bir çok saman beyinli topluluk vardı peki sonunda ne oldu. Adamın şu anda nerelerde olduğu belli...

Marcao'ya gelecek olursak daha 2 maç olmuş ben bu adam için şu an nötr'üm. 2 maç bir futbolcuyu değerlendirmek kesinlikle yanlış. Zamana ihtiyaç var. Daha Avrupa maçları oynanacak. Türkiye'de daha dişli rakiplerle oynayacağız işte o zaman futbolcu hakkında kesin konuşulabilir. Bunun dışında 2 maçlık izlenim erken olsa da kumaşı kötü değil izlediğim kadarı ile. Umarım beklediğimiz gibi kalitesini konuşturur ve takımımıza çok şey katar.

fenerliler antuya,kasmayın.adam cok yetenekli.iyi transfer deyin,geçin.kuması çok iyi.

Şu adamın yanına Cahill’i koyacaktın ondan sonra orgazmdan 4 köşe ol dur

Geri
Üst Alt