#45 Marcão

Marcao Whoscored.com adresine göre 8.3 rating ile maçın oyuncusu seçilmiş
%100 top çalma başarısı
0 çalım yeme
4 top kapma
8 uzaklaştırma
8 kere defansta 1 kere ofansta hava topu kazanmış
37 pasta 24 isabet sağlamış (biraz düşük ama zemin ve sürekli ileri doğru oynadığı göz önünde bulundurulunca tolere edilebiliyor)
61 kere de topla buluşmuş

Maşallah diyelim

Psikopat Kral

8a019a9ffd0.png

herkes müdahalelerini beğenmiş ama ben daha çok attığı uzun top ve kısa pasları aşırı beğendim. mesela serdar müsait bile olsa saçma sapan amatörce bildiğin ''dikiyordu'' topu ve o top bize atak olarak geri dönüyordu. bu adam ne durumda olursa olsun bilerek, görerek topu atıyor oraya.

küçük harfle yazılmış isim soy isim (check)
10 gün önce açılan yeni üyelik (check)
İki haneye ulaşamayan mesaj sayısı (check)
tepki çekmemek için eski sevilen bir futbolcuyu avatar yapmak (check)

tebrikler, verdiğiniz cevaplara göre siz tam bir kanatlısınız

Espiri mi yaptın sen şimdi?
Bir sakin ol kardeş.. Ne hemen öyle kanatlı manatlı..
Beni nereden tanıyorsun da kanatlı manatlı konuşuyorsun ?
Fikrimizi söylemekte mi suç ?
Bu neyin kafası? Bu nasıl bir yargısız infaz?
Olumlu olumsuz şurada insanlar fikirlerini yazıyor.. Beğenmezsiniz. Görmezden gelirsiniz.. Engellersiniz, olur biter.. Öyle tanımadan etmeden kanatlı manatlı.... yakışık bir durum değil..
Ayrıca başka bir forumda çok daha eski bir üyeliğim de var.. Sana ispatlamak zorunda da değilim ama iftirayı da kaldıracak bir yapım da yok.. Dilediğin an ispatlarım...

Espiri mi yaptın sen şimdi?
Bir sakin ol kardeş.. Ne hemen öyle kanatlı manatlı..
Beni nereden tanıyorsun da kanatlı manatlı konuşuyorsun ?
Fikrimizi söylemekte mi suç ?
Bu neyin kafası? Bu nasıl bir yargısız infaz?
Olumlu olumsuz şurada insanlar fikirlerini yazıyor.. Beğenmezsiniz. Görmezden gelirsiniz.. Engellersiniz, olur biter.. Öyle tanımadan etmeden kanatlı manatlı.... yakışık bir durum değil..
Ayrıca başka bir forumda çok daha eski bir üyeliğim de var.. Sana ispatlamak zorunda da değilim ama iftirayı da kaldıracak bir yapım da yok.. Dilediğin an ispatlarım...
Kuş gibi savunmuşsun kendini

Maicon çöpü yerine yanına sağlam bi adam şart. Serdar affedilirse sezon sonuna kadar onla oynar heralde.

Maşallah diyelim beklentilerin çok üstünde başlangıç yaptı

ozan marcao defans hatti ile belkide uefada fena isler yapip buyuk takımların aklini alirdik. Oyuncu almayacaktiniz ne bokuma dattiniz cocugu. Belki herif basariyi gorunce kalip 1 sene sonra hem daha cok kazandiririm hemde buyuk takimlara giderim diye dusunecekti. Ve belkide iki defans oyuncusunu yazin veya seneye 50ye satacaktik

herkes müdahalelerini beğenmiş ama ben daha çok attığı uzun top ve kısa pasları aşırı beğendim. mesela serdar müsait bile olsa saçma sapan amatörce bildiğin ''dikiyordu'' topu ve o top bize atak olarak geri dönüyordu. bu adam ne durumda olursa olsun bilerek, görerek topu atıyor oraya.

rtş oyun görüşü, oyun zekası olan 1 adamla, zeka kırıntısı olmayan bir adamı kıyaslıyorsun

Lig sonuncusundan topçu mu alınır ya
Porto ile Benfica niye farketmemiş bunu ya :geek:
adam iyi cikar kotu cikar. mantik gerizekalica. varane fransada kume dustu real aldi. ribery bize 2. ligden geldi. marcelo almanyada asagi takimda oynuyordu. ne yazikki rezil bir basinimiz var

Brezilya çetemiz sayesinde çabuk uyum sağladı.

Geri
Üst Alt