- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
inanmıyorum fotoşopçunun numarasını at acilenoy kullanmamışım
Ekli dosyayı görüntüle 115919
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmıyorum fotoşopçunun numarasını at acilenoy kullanmamışım
Ben burada Marcao demişim yavDevre Arası Marcao-Luyindama'dan Hangisini Satardınız?
yönetimin devre arası bütçe oluşturmak için 2 stoperimizden birini satacağı konuşuluyor siz olsanız kimi satardınız ?www.gscimbom.com
acil kanıt istiyorum![]()
sistemin oyla sandıkla değişmeyeceğini bilmeni takdir ettimoy kullanmamışım
hainsinBen burada Marcao demişim yav
Ama sanırım adam satmadan transfer yapabileceklerine inanmadığım için öyle demişim
Ki hoca açıklama yapana kadar da transfer yapma niyetleri yoktu zaten
5 büyük ligin avantajı evet, sen o 5 büyük ligde değilsin.5 büyük ligin avantajı işte lille değil mesele fransa ligi pepeyi ittirmeyeleriyle kasımpaşanın diagneyi ittirmesi arasında ne fark var biri 13 e biri 80 e patlıyor
Boss 'u ayrı severimhainsin
Diagne santrafor. En çok maaş verilen bölge orası ve adamlar çaresizlikte aldılar.
Stoperler en az maaş verilen bölgedir hep.
Sen şu an 1.5 versen onlar 2 vermeli en az. Bu da 5 sene sözleşme olsa 5 m euro ekstra yükümlülük demek; onu da sana verecekleri bonservisten düşerler.
Ki bir kez daha söylüyorum Marcao'nun henüz iyi oynadığı Avrupa maçı yok, kim niye bu adama 2 m euro maaş gömecek.
Sen sevmiyor muydun Marcao'yu yav
Sebep ne ki anlamadım
Şu Gomis mevzusunu da geçin.
Diagne 15se x 30 eder saçmalığından farkı yok.
Gomis mevzusunda hata Dursun'dadır.
Her sene iyi oynayan zam ister o tavizi verirsen.
Oradaki sıkıntı 33 yaşında 6 m euroya sattığın 5 m euro verdiğin adamın yerini dolduramamış olman.
Yöneticin beceriksizse sürece laf edemezsin.
Kanka bu ayni yetenek sizsiniz jurisinde oturan Sergen Yalcin gibi oldu :Seviyordum. Hatta yerden kusursuza yakın olduğunu söylüyorum hala. Burdaki birkaç kendini bilmez yüzünden "hater"ı gibi gösterildim. Ondan sonra gıcıklığına daha sert postlar atmaya başladım. Marcao ile bir alıp veremediğim yok. Yerden mükemmele yakın bir stoper. Muhtemelen ondan sonra da yerden bu kadar iyi bir herif bulamayacağız ama bana sorarsan gerek de YOK. Bu geriden oyun kurmada ayağı "iyi" stoper mevzusunu cok abartıldığını dusunuyorum. Stoperin "ayağına" bu kadar bağımlı olmak bize bir zaafiyet oluşturuyor bana sorarsan. Yerine ayağı ortalama bir herif getirirsin. Beklerinin ayağı iyi olur. Kimse marcaoyu hatırlamaz bile.
Yazı gereksiz uzun zaten. Uzun yazınca anlatmak istediğimi tam aktaramıyorum. Ozet geçeyimKanka bu ayni yetenek sizsiniz jurisinde oturan Sergen Yalcin gibi oldu :
Sergen Yalçın : Çok güzeldi ben performansini cok begendim seni en buyuk favori olarak goruyorum
Acun : Kararin nedir
Sergen Yalcin : Hayır diyorum
InsallahYazı gereksiz uzun zaten. Uzun yazınca anlatmak istediğimi tam aktaramıyorum. Ozet geçeyim
Hava hakimiyeti iyi, kademe anlayışı fena olmayan ve ayağı tuğla olmayan herhangi bir stoper > marcao
O kalbi Mostafa Mohamed ile onarmış gibisin
tisserand ve lemos yazsan olurdu rtaşHava hakimiyeti iyi, kademe anlayışı fena olmayan ve ayağı tuğla olmayan herhangi bir stoper
Bu mesajına malum troller like atar hemen. Bekleyip görelimtisserand ve lemos yazsan olurdu rtaş
Yav bu iş nasıl bir oyun oynamak istediğine, ne tarz bir oyuncuya ihtiyaç duyduğuna bağlı. Neler yapmasını bekliyorsun adamdan vs. Bazı durumlarda servete marcaodan daha fazla ihtiyaç duyabilirsin bu ayrı dava. Ama sırf ayağı iyi diye Donk'u oynatan Ftor bu özelliklere baya önem veriyor demektir oynatmak istediği oyunda ki Donk gibi ağır, yavaş ve konsantrasyon problemleri olan bir herifi Luyindama gibi bir canavarın önüne koyduğu durumlar mevcut.Yazı gereksiz uzun zaten. Uzun yazınca anlatmak istediğimi tam aktaramıyorum. Ozet geçeyim
Hava hakimiyeti iyi, kademe anlayışı fena olmayan ve ayağı tuğla olmayan herhangi bir stoper > marcao
Ftor haYav bu iş nasıl bir oyun oynamak istediğine, ne tarz bir oyuncuya ihtiyaç duyduğuna bağlı. Neler yapmasını bekliyorsun adamdan vs. Bazı durumlarda servete marcaodan daha fazla ihtiyaç duyabilirsin bu ayrı dava. Ama sırf ayağı iyi diye Donk'u oynatan Ftor bu özelliklere baya önem veriyor demektir oynatmak istediği oyunda ki Donk gibi ağır, yavaş ve konsantrasyon problemleri olan bir herifi Luyindama gibi bir canavarın önüne koyduğu durumlar mevcut.
Senin kafanda başka bir oyun varsa bilemiyorum ama hocaya göre Marcao'nun özellikleri çok önemli.