#45 Marcão

Kek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.

Avrupa maçlarının hepsine sıçmış adama dünyanın hiç bir yerinde 1.75 verilmez, geçen Slavia'daki Zima, Leicester'a adım attırmadı, 500 bin euro bile almıyordur.

800 bin euroya 2 sene önce sözleşme yapmış adama da %120 zam verilmez.

Ayrıca stoperler genelde maaşları en düşük olanlardır çünkü bonservis anlamında orta saha ve hücumcuların hatta beklerin gerisinde değerlere transfer yaparlar.

Biz maalesef o eşiğe gelemedik hala bol maas dağıtan bir kulüp havasindayiz .. slaviayla şu aşamada birebir kıyaslamak sağlıkli değil ama bir yerden başlamak da şart.. bu yaz belhanda feghouli falcao akbaba babel gibi ağır yükleri sepetleyip musleraya da indirim yaptirabilirsek tadından yenmez Max maaş 2 olmalı..

500 bin için gomis gitti gomisimizi 3 sene sonra bulduk 400 bin için marcao gider belki 5 sene sonra buluruz kronik babel falcao soso belhanda gibilere o paraları vermeyelim yeter

kulüplerin borcunun biteceğine inancım sıfır çünkü birisi bitirse birininkinin borçları silinir kıyamet kopar ayrıca o kafada yönetici yok ve astronomik rakama oyuncu satmadan o iş zor. Uyum yakalamış adam burayı benimsemiş iyi de çıkmış sol ayaklı pas yapıyor yaşı da daha olgunlaşacak seviyede sen bu oyuncuları elinde tutmayıp boşa bırakırsan gomis örneği olur ben de babel falcao gibi isimlere sosoya hatta 3 4 5 6 verilmesin istiyorum ama 1.75 m euro bence gayet makul para borç maaş düşmesiyle bitmez oyuncu satışıyla biter diye düşünüyorum toplam maaş bütçemiz 25-30 olacaksa galatasarayın hiçbir büyüklüğü kalmamıştır anadolu kulüplerine göre
Ajax yıllardır 30 m euro bütçeye oynuyor ne büyüklüğünden bahsediyorsun sen yav. Trabzon 2 senedir 15 m euro bütçeye sahip.

Sen kimsin de Avrupa yokken 40-50-60 m euro para veriyorsun, ne gelirin var. Maç kazansan 3 puana 300 bin euro veriyorlar. Daha stadının zemin bakımına para ayıramıyorsun.

Alt yapı tesislerin bok gibi.

Borç bitmez diye her sene 500 milyon daha ekleyelim o zaman böyle mantık mı olur

Feghouli'nin geçmişi ve Avrupa tecrübesini kıyaslarsan arada dağlar vardı geldikleri dönemi düşününce, ki West Ham'da aldığı parayı verdik biz ama evet vermemeliydik daha doğrusu yüksek maaşlı adam almamalıydık.

Kek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.

Avrupa maçlarının hepsine sıçmış adama dünyanın hiç bir yerinde 1.75 verilmez, geçen Slavia'daki Zima, Leicester'a adım attırmadı, 500 bin euro bile almıyordur.

800 bin euroya 2 sene önce sözleşme yapmış adama da %120 zam verilmez.

Ayrıca stoperler genelde maaşları en düşük olanlardır çünkü bonservis anlamında orta saha ve hücumcuların hatta beklerin gerisinde değerlere transfer yaparlar.

1.75 verdikten sonra satmak imkansiz hale gelir kimse farkinda degil.

İki haneli teklif geldigi anda satmak lazim

Biz maalesef o eşiğe gelemedik hala bol maas dağıtan bir kulüp havasindayiz .. slaviayla şu aşamada birebir kıyaslamak sağlıkli değil ama bir yerden başlamak da şart.. bu yaz belhanda feghouli falcao akbaba babel gibi ağır yükleri sepetleyip musleraya da indirim yaptirabilirsek tadından yenmez Max maaş 2 olmalı..
Valla bundan sonra verilen her yüksek sözleşme kulübe ihanettir.

Buna takımdaki en değerli en önemli oyuncu da dahil. Kabul etmiyorsa güle güle.

Ajax yıllardır 30 m euro bütçeye oynuyor ne büyüklüğünden bahsediyorsun sen yav. Trabzon 2 senedir 15 m euro bütçeye sahip.

Sen kimsin de Avrupa yokken 40-50-60 m euro para veriyorsun, ne gelirin var. Maç kazansan 3 puana 300 bin euro veriyorlar. Daha stadının zemin bakımına para ayıramıyorsun.

Alt yapı tesislerin bok gibi.

Borç bitmez diye her sene 500 milyon daha ekleyelim o zaman böyle mantık mı olur

Feghouli'nin geçmişi ve Avrupa tecrübesini kıyaslarsan arada dağlar vardı geldikleri dönemi düşününce, ki West Ham'da aldığı parayı verdik biz ama evet vermemeliydik daha doğrusu yüksek maaşlı adam almamalıydık.
verdiğin örnek en başarılı örnek abi o seviyelere kademeli geçilir ilk kademe de 2.5 üstü maaş hiç vermemektir sen direkt ajax olalım diyorsun olmaz öyle iş zaten alt yapı tesisleri iyi olduğu için o seviye maaş bütçesi var adamların zihniyetleri iyi trabzonun altyapısı iyi de o paralara oynuyor mantığa göre alt yapıyı düzeltmeden maaş düşürmek gereksiz çünkü başarısız adam gelecek yüksek muhtemelle

verdiğin örnek en başarılı örnek abi o seviyelere kademeli geçilir ilk kademe de 2.5 üstü maaş hiç vermemektir sen direkt ajax olalım diyorsun olmaz öyle iş zaten alt yapı tesisleri iyi olduğu için o seviye maaş bütçesi var adamların zihniyetleri iyi trabzonun altyapısı iyi de o paralara oynuyor mantığa göre alt yapıyı düzeltmeden maaş düşürmek gereksiz çünkü başarısız adam gelecek yüksek muhtemelle
Yahu gelirinden fazla maaş ödüyorsun şu an, geç Ajax'ı, dünyada hangi kulüp yapıyor bunu

9 aylık bilançoda 500 milyon zarar açıkladın

Alay mı ediyorsunuz anlamıyorumki.

Abi avrupada bu maasi almasi icin brut 3.5m falan vermeleri lazim. Zor.

Cagneyi bile almaya niyetlendiler formu iyi olursa o rakamları dert etmezler..
bence asıl sıkıntı 2.5 milyonun üstünde başlıyor ..bizde bu modayı Ünal başkan çıkardı Selçuk iyi ver zammı Burak iyi ver zammı devamında dursun takımı yenileyeceğim diye feghouli belhandaya falan akıl dışı sözleşmeler yaptı.. bjk mesela kırdı bu saçma algıyı biz kırmaya basladik yavaştan fb ise ziki tutmus vaziyette..

Zeki celik 1m bile almiyormuş
Sven botman'in maasina bakayim dedim bulamadim.

es geçtiğiniz nokta gs başına gelen idarecilerin bunak zihniyeti keşke hepsi sizin gibi düşünse ama başkan sirkülasyonu hızlı olduğu için çoğu günü kurtarıyor musti bir yola girdi allah razı olsun maaşlar iyi ama sonunda o gidip dursun gibi savurgan biri gelip gelmeyeceği ne belli boşa hesap bunlar kulüp taraftara açılmadıktan sonra

yazilanlari soyle okuyorum :

1614414670766.webp

Geri
Üst Alt