Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.578
- 109.404
- 4.878
Hayatinda 1.1myi birarada gormus mu de reddediyor. Yollayin gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.
Avrupa maçlarının hepsine sıçmış adama dünyanın hiç bir yerinde 1.75 verilmez, geçen Slavia'daki Zima, Leicester'a adım attırmadı, 500 bin euro bile almıyordur.
800 bin euroya 2 sene önce sözleşme yapmış adama da %120 zam verilmez.
Ayrıca stoperler genelde maaşları en düşük olanlardır çünkü bonservis anlamında orta saha ve hücumcuların hatta beklerin gerisinde değerlere transfer yaparlar.
Ajax yıllardır 30 m euro bütçeye oynuyor ne büyüklüğünden bahsediyorsun sen yav. Trabzon 2 senedir 15 m euro bütçeye sahip.kulüplerin borcunun biteceğine inancım sıfır çünkü birisi bitirse birininkinin borçları silinir kıyamet kopar ayrıca o kafada yönetici yok ve astronomik rakama oyuncu satmadan o iş zor. Uyum yakalamış adam burayı benimsemiş iyi de çıkmış sol ayaklı pas yapıyor yaşı da daha olgunlaşacak seviyede sen bu oyuncuları elinde tutmayıp boşa bırakırsan gomis örneği olur ben de babel falcao gibi isimlere sosoya hatta 3 4 5 6 verilmesin istiyorum ama 1.75 m euro bence gayet makul para borç maaş düşmesiyle bitmez oyuncu satışıyla biter diye düşünüyorum toplam maaş bütçemiz 25-30 olacaksa galatasarayın hiçbir büyüklüğü kalmamıştır anadolu kulüplerine göre
Kek para falan değil, senin 2 milyar borcun var önce onu öde.
Avrupa maçlarının hepsine sıçmış adama dünyanın hiç bir yerinde 1.75 verilmez, geçen Slavia'daki Zima, Leicester'a adım attırmadı, 500 bin euro bile almıyordur.
800 bin euroya 2 sene önce sözleşme yapmış adama da %120 zam verilmez.
Ayrıca stoperler genelde maaşları en düşük olanlardır çünkü bonservis anlamında orta saha ve hücumcuların hatta beklerin gerisinde değerlere transfer yaparlar.
Valla bundan sonra verilen her yüksek sözleşme kulübe ihanettir.Biz maalesef o eşiğe gelemedik hala bol maas dağıtan bir kulüp havasindayiz .. slaviayla şu aşamada birebir kıyaslamak sağlıkli değil ama bir yerden başlamak da şart.. bu yaz belhanda feghouli falcao akbaba babel gibi ağır yükleri sepetleyip musleraya da indirim yaptirabilirsek tadından yenmez Max maaş 2 olmalı..
488 gün kaldi![]()
1.75 verdikten sonra satmak imkansiz hale gelir kimse farkinda degil.
İki haneli teklif geldigi anda satmak lazim
verdiğin örnek en başarılı örnek abi o seviyelere kademeli geçilir ilk kademe de 2.5 üstü maaş hiç vermemektir sen direkt ajax olalım diyorsun olmaz öyle iş zaten alt yapı tesisleri iyi olduğu için o seviye maaş bütçesi var adamların zihniyetleri iyi trabzonun altyapısı iyi de o paralara oynuyor mantığa göre alt yapıyı düzeltmeden maaş düşürmek gereksiz çünkü başarısız adam gelecek yüksek muhtemelleAjax yıllardır 30 m euro bütçeye oynuyor ne büyüklüğünden bahsediyorsun sen yav. Trabzon 2 senedir 15 m euro bütçeye sahip.
Sen kimsin de Avrupa yokken 40-50-60 m euro para veriyorsun, ne gelirin var. Maç kazansan 3 puana 300 bin euro veriyorlar. Daha stadının zemin bakımına para ayıramıyorsun.
Alt yapı tesislerin bok gibi.
Borç bitmez diye her sene 500 milyon daha ekleyelim o zaman böyle mantık mı olur
Feghouli'nin geçmişi ve Avrupa tecrübesini kıyaslarsan arada dağlar vardı geldikleri dönemi düşününce, ki West Ham'da aldığı parayı verdik biz ama evet vermemeliydik daha doğrusu yüksek maaşlı adam almamalıydık.
Abi avrupada bu maasi almasi icin brut 3.5m falan vermeleri lazim. Zor.1.75 verelim diye demiyorum da bu maaş satışa engel olmaz ya o kadar da değil formu onemli
Yahu gelirinden fazla maaş ödüyorsun şu an, geç Ajax'ı, dünyada hangi kulüp yapıyor bunuverdiğin örnek en başarılı örnek abi o seviyelere kademeli geçilir ilk kademe de 2.5 üstü maaş hiç vermemektir sen direkt ajax olalım diyorsun olmaz öyle iş zaten alt yapı tesisleri iyi olduğu için o seviye maaş bütçesi var adamların zihniyetleri iyi trabzonun altyapısı iyi de o paralara oynuyor mantığa göre alt yapıyı düzeltmeden maaş düşürmek gereksiz çünkü başarısız adam gelecek yüksek muhtemelle
Abi avrupada bu maasi almasi icin brut 3.5m falan vermeleri lazim. Zor.
Kurtuluyor muyuz488 gün kaldi![]()
Evet. En kotu ihtimalle 488 gün sonraKurtuluyor muyuz
Yazın satilir kuzen.Evet. En kotu ihtimalle 488 gün sonra