#45 Marcão

Cagneyi bile almaya niyetlendiler formu iyi olursa o rakamları dert etmezler..
bence asıl sıkıntı 2.5 milyonun üstünde başlıyor ..bizde bu modayı Ünal başkan çıkardı Selçuk iyi ver zammı Burak iyi ver zammı devamında dursun takımı yenileyeceğim diye feghouli belhandaya falan akıl dışı sözleşmeler yaptı.. bjk mesela kırdı bu saçma algıyı biz kırmaya basladik yavaştan fb ise ziki tutmus vaziyette..
Diagne santrafor. En çok maaş verilen bölge orası ve adamlar çaresizlikte aldılar.

Stoperler en az maaş verilen bölgedir hep.

Sen şu an 1.5 versen onlar 2 vermeli en az. Bu da 5 sene sözleşme olsa 5 m euro ekstra yükümlülük demek; onu da sana verecekleri bonservisten düşerler.

Ki bir kez daha söylüyorum Marcao'nun henüz iyi oynadığı Avrupa maçı yok, kim niye bu adama 2 m euro maaş gömecek.

Zeki celik 1m bile almiyormuş
Sven botman'in maasina bakayim dedim bulamadim.
Lille dediğin takım her sene 100 kağıtlık satış yapıyor. Yayın geliri senden yüksek üstüne Avrupa geliri var bir de.

Advocaat zamanında doğruları söyledi de anlayan olmadı işte.

Bizim gibi plansız , sistemsiz kulüpler için 300 bin filan konuşulacak rakamlar değil.

Scout ekibi iyi çalışır , Marcao'nun ederinde teklif gelir satılır vs orası ayrı konu.

Ama Gomis'e zam yapmadık , kaç sene kazık yedik durduk yerini dolduracağız diye.

Panik havasında , limitler eşliğinde yapacağımız hamleler hep elimizde patlıyor , temkinli olmak lazım.

Yazın yine şöyle bir başlık açarız gibi
İkisinden biri ayrılacak gibi artık çünkü

Yine dogrulari soylemisiz 😂😂😉
20210227_113908.webp

Lille dediğin takım her sene 100 kağıtlık satış yapıyor. Yayın geliri senden yüksek üstüne Avrupa geliri var bir de.

Advocaat zamanında doğruları söyledi de anlayan olmadı işte.
5 büyük ligin avantajı işte lille değil mesele fransa ligi pepeyi ittirmeyeleriyle kasımpaşanın diagneyi ittirmesi arasında ne fark var biri 13 e biri 80 e patlıyor

Şu Gomis mevzusunu da geçin.

Diagne 15se x 30 eder saçmalığından farkı yok.

Gomis mevzusunda hata Dursun'dadır.

Her sene iyi oynayan zam ister o tavizi verirsen.

Oradaki sıkıntı 33 yaşında 6 m euroya sattığın 5 m euro verdiğin adamın yerini dolduramamış olman.

Yöneticin beceriksizse sürece laf edemezsin.

Geri
Üst Alt