Sami Karakoç
İmparator
Satilmali zaten. 2.5 sene kullandik kullanacagimiz kadar. Yerine iyi bir genco bulacagimiza inancim tam. Ama bana sorarsan genco stoper yerine kaşar liderlik yapabilcek bir stoper getirimYazın satilir kuzen.
Satilmali zaten. 2.5 sene kullandik kullanacagimiz kadar. Yerine iyi bir genco bulacagimiza inancim tam. Ama bana sorarsan genco stoper yerine kaşar liderlik yapabilcek bir stoper getirimYazın satilir kuzen.
Diagne santrafor. En çok maaş verilen bölge orası ve adamlar çaresizlikte aldılar.Cagneyi bile almaya niyetlendiler formu iyi olursa o rakamları dert etmezler..
bence asıl sıkıntı 2.5 milyonun üstünde başlıyor ..bizde bu modayı Ünal başkan çıkardı Selçuk iyi ver zammı Burak iyi ver zammı devamında dursun takımı yenileyeceğim diye feghouli belhandaya falan akıl dışı sözleşmeler yaptı.. bjk mesela kırdı bu saçma algıyı biz kırmaya basladik yavaştan fb ise ziki tutmus vaziyette..
Değerini bulan herkes satilmali. Beyaz Avrupalı bir stoper gelsin artik yetti be.Satilmali zaten. 2.5 sene kullandik kullanacagimiz kadar. Yerine iyi bir genco bulacagimiza inancim tam. Ama bana sorarsan genco stoper yerine kaşar liderlik yapabilcek bir stoper getirim
marcao eyt sırasında mı kardeşim gençten kastın neSatilmali zaten. 2.5 sene kullandik kullanacagimiz kadar. Yerine iyi bir genco bulacagimiza inancim tam. Ama bana sorarsan genco stoper yerine kaşar liderlik yapabilcek bir stoper getirim
Lille dediğin takım her sene 100 kağıtlık satış yapıyor. Yayın geliri senden yüksek üstüne Avrupa geliri var bir de.Zeki celik 1m bile almiyormuş
Sven botman'in maasina bakayim dedim bulamadim.
1,5 milyondan 5 yil uzatilmali bence500 bin için gomis gitti bu adam daha 24 yaşında çok ütopik düşünmemek lazım siyaset bu kadar futbolla içli dışlıyken ne ajax olursun ne trabzon( 2 tane bakan konuşup topçu aldırıyor olaya bak )
Ah ulan ah BOTMAN bizde olacakti o zaman stoper neymiş gorurduk.Değerini bulan herkes satilmali. Beyaz Avrupalı bir stoper gelsin artik yetti be.
marcao eyt sırasında mı kardeşim gençten kastın ne![]()
Kaşar+beyaz+avrupali+sözleşmesi bitiyor = RamosAh ulan ah BOTMAN bizde olacakti o zaman stoper neymiş gorurduk.
Yine dogrulari soylemisizYazın yine şöyle bir başlık açarız gibi
İkisinden biri ayrılacak gibi artık çünkü
GSC Anket - Luyindama veya Marcao'nun Satılması Üzerine Düşünceniz?
Anlaşılan o ki ya bu ikiliden biri satılacak. Ya da ikili bozulmayarak düşük bütçeli transferler yapılacak. Sizin düşünceniz nedir ?www.gscimbom.com
5 büyük ligin avantajı işte lille değil mesele fransa ligi pepeyi ittirmeyeleriyle kasımpaşanın diagneyi ittirmesi arasında ne fark var biri 13 e biri 80 e patlıyorLille dediğin takım her sene 100 kağıtlık satış yapıyor. Yayın geliri senden yüksek üstüne Avrupa geliri var bir de.
Advocaat zamanında doğruları söyledi de anlayan olmadı işte.
gitmesin bülent korkmazımız olsunBurayi basamak olarak gorup ona gore oynayacak genco bir topcudan bahsettim. Marcaodan gecti artik o. Sozlesmeyi o zamla uzatirsak bir daha trden gitmez
Profil olarak uygunKaşar+beyaz+avrupali+sözleşmesi bitiyor = Ramos
Sen sevmiyor muydun Marcao'yu yav
oy kullanmamışım![]()
Devre Arası Marcao-Luyindama'dan Hangisini Satardınız?
yönetimin devre arası bütçe oluşturmak için 2 stoperimizden birini satacağı konuşuluyor siz olsanız kimi satardınız ?www.gscimbom.com
acil kanıt istiyorum![]()