#45 Marcão

Bir de oyuncunun adını Malcao olarak yazanlar vardı.
Üstelik hiç oynamadan önce.
Birayı susuz içiyor herhalde bu arkadaşlar.

Fatih hocaya ve scout ekibine helal olsun

4 milyon euro diye aglayanlara da selam olsun

Simdilik begendim ama 4 Milyon yine de cok. Cok dan ziyade su anki durumumuzda gereksizdi.

Senin 7 aydir forvetin yok ama ilk para harcadigin adam stoper. Önce forvetini alsan sonra ne yapiyorsan yapsaydin kimse laf etmezdi.

Simdilik begendim ama 4 Milyon yine de cok. Cok dan ziyade su anki durumumuzda gereksizdi.

Senin 7 aydir forvetin yok ama ilk para harcadigin adam stoper. Önce forvetini alsan sonra ne yapiyorsan yapsaydin kimse laf etmezdi.

Sonucta butun oyuncularla ayni anda gorusuluyor

Marcao'yla anlasilmasina ragmen santrafor gelene kadar bekletilmesini mi yeglerdin?

Sonucta butun oyuncularla ayni anda gorusuluyor

Marcao'yla anlasilmasina ragmen santrafor gelene kadar bekletilmesini mi yeglerdin?

Marcao yu biz almasak baskasinin 4 Milyon verip kapacagini pek sanmiyorum acikcasi.

Benim düsünceme göre her zaman en büyük sorun ilk olarak giderilmeli. Tabi ek olarak Serdar olayinin da etkisi vardir Marcao transferinde.

Yine de ilk önce en fazla kanayan yaramizi durdurmamiz lazimdi.

Marcao yu biz almasak baskasinin 4 Milyon verip kapacagini pek sanmiyorum acikcasi.

Benim düsünceme göre her zaman en büyük sorun ilk olarak giderilmeli. Tabi ek olarak Serdar olayinin da etkisi vardir Marcao transferinde.

bunun 4 milyon euro cikisi varmis sanirsam. maiconu gorunce bu herif chellini gibi duruyor. maicon gibi kolay calim yemiyor herif

Vallahi onu bilemeyiz spekulasyon olur ama 4m su donemde hic ama hic fazla para degil

Ha bizim 4m verecek durumumuz yoktu diyorsan buna kismen katilirim

Ama soruma cevap vermemissin. Hem santrafor hem stoper ihtiyacti, birini cozmusken digeri daha buyuk ihtiyac diye transferi mi bekletecektik?

Vallahi onu bilemeyiz spekulasyon olur ama 4m su donemde hic ama hic fazla para degil

Ha bizim 4m verecek durumumuz yoktu diyorsan buna kismen katilirim

Ama soruma cevap vermemissin. Hem santrafor hem stoper ihtiyacti, birini cozmusken digeri daha buyuk ihtiyac diye transferi mi bekletecektik?

Stoper ihtiyacini bu dereceye getirecek kadar kendin yarattin. Serdar olayini uzatmak istemiyorum biliyorsun ne düsündügümü zaten, sene sonuna birakilmaliydi bu is.

Hem Serdar olayi hem de Ozan'in satisi olunca stoper transferi mecburlasti. Ama transfer dönemi basladiginda forveti alsan tak diye herkes mutlu olacakti, böyle yaptilar hala memnuniyetsizlik var dogal olarak da.

Stoper ihtiyacini bu dereceye getirecek kadar kendin yarattin. Serdar olayini uzatmak istemiyorum biliyorsun ne düsündügümü zaten, sene sonuna birakilmaliydi bu is.

Hem Serdar olayi hem de Ozan'in satisi olunca stoper transferi mecburlasti. Ama transfer dönemi basladiginda forveti alsan tak diye herkes mutlu olacakti, böyle yaptilar hala memnuniyetsizlik var dogal olarak da.

Serdar ve Ozan kalsa bile stoper alinacakti. Neyini uzatacaksin senin benim cop dedigimiz adami hoca da cop olarak gordu ve yollamak istedi ortada uzatilacak bir sey yok neden sene sonuna kadar bekleyecekmis?

Forvet almadilar diye stopere kulp takarim diyorsun. Vizyonuna yakismiyor her transfer kendi ozelinde degerlendirilmelidir.

Forvet transferini parasızlıktan yapamıyoruz öyle mi?

Forvet transferini parasızlıktan yapamıyoruz öyle mi?

Cevap hayir.

Okudugunu anlayamamissin herhalde. Bu dedigin yazmiyor benim yorumumda.

En büyük eksgimiz forvet, ilk önce halledilmesi gereken yer orasiydi. Transfer dönemi bitecek 3 gün kaldi, ama bize simdiye kadar 2 stoper ve 1 kronik sakat sol bek aldik.

Ve hala tek bir forvet bile yok piyasada, hem de 2 tane forvet gerekliyken. Bilemiyorum bunun farkinda misiniz ama elimizdeki tek "forvetimiz" su an Sinan Gümüs.

4 milyona çok diyen arkadaşlar akıl tutulması dediğimiz olayı yaşıyorlar lütfen görmezden geliniz.

Lan kimlere neler neler verdik. Piyasa dünyada gittikçe yükseliyor. Sen 2-3 sene önce neler neler verdin tarıklara ahmetlere. Türk kulüpleri batakta diye verdiğiniz para gözünüze fazla gelmesin 4 milyon hiç bişe değil

800 nin euro alan 22 yasinda solak brezilyali stoperimiz var !! Dusunun serdar-maicon guvenilmez tandemi 4.3 milyon euro aliyor.

Sadece alacaklari 2 santrafor !!!

Geri
Üst Alt