Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.580
- 2.304
- 303
Önlerinde düzgün orta saha olsa luyindama ile çok rahat kaleyi gole kapatırlar ama orta saha çok yalnız bırakıyor. Bugün özellikle linnes ve nagatomo da vasat oynadığı için çok yük aldılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donk ve onyekuru yüzünden 9 kişiydik sahada zatenDonk zaten Onyekuru ile beraber sahanin en kotusuydu.
Yok yaw bu macin tekrarini demek istedimTemennimiz o yönde ama belhanda bu güven olmaz
Galatasaray düşmanlarının.....
Ben içeceğim aga bir maça tekrar bakamıyorumYok yaw bu macin tekrarini demek istedim![]()
daha 2.maç?ayrıca golde hatası yok,faul yapılmıs.İyiydi ama kendi seviyesinin altında kaldı.
Tam emin olamıyorum Luyindama Marcao çok iyi bi ikilimi yoksa idare eder mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay be... Okadar izledim bunu görmemiştim.oglum neden kendini yere atıp faul almadın?boş yere hatalısın dedik sana
hem de ne hatalar.bi bildiri yayınalsak iyi olur aslında.cok basit fauller calındı.faullü gol yiyen biziz,diagnenin penaltısı verilmyo vs...yine dograndıkVay be... Okadar izledim bunu görmemiştim.
Ayrıca maç içinde bir sürü hatası mevcut bu hakemin faul konusunda bizim aleyehimize.
Diagnenin pozisyonu penaltı olmaz ya.hem de ne hatalar.bi bildiri yayınalsak iyi olur aslında.cok basit fauller calındı.faullü gol yiyen biziz,diagnenin penaltısı verilmyo vs...yine dograndık