#45 Marcão

Gelecek için çok umudum var adamdan yalnız bugün yaptığı hata büyük ve çok kritik bi hataydı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ürkütücü bir hata yaptı doğrusu. Herkesin çok rahat hücum etmesi bize çok rahatsız edici pas atan da şut çeken de top süren ne varsa geliyor, orta sahamız yıkık dolu.

Muslera da ota boka cikar, taca giden topa cikar ama o topa cikmadi. Sacma sapan bir top geldi adami da suclayamiyorum.

Kötü futbolcu değil kesinlikle hem yaşı da genç şu anki halinin üstüne epey koyma potansiyeli var lakin 1-2 hafta önceki koparılan fırtına kadar da iyi bir futbolcu değil. 40 milyon eurolara satarız, transfer rekoru kırarız diyenler falan vardı onlara istinaden söylüyorum uçmmamak da fayda var.

Bugün evet çok kötü hata veya hatalar yaptı ama öylesine korkunç bir orta saha ile oynuyor ki bir şey diyemiyorum açıkçası, aşırı baskı yiyor defansımız.

Trabzon ve Benfica maçları olmak üzere iki önemli maçta da berbattı. Küçük maçlarda övmeye devam edin siz.

luyındama gol attı dıye savunacak degılız onunda macta hataları var

bu dünyada hata yapmayan tanrı sıfatında defans varmı?

İshalim diyip tatile giden,her maç kafa toplarında ezilen,markajdada rezil olan bir adamla,bütün takımın ayaklarına baktığı 2 adamı gömüyorsun .

Şanssız bir maç çıkardı. Yine de mağlubiyeti kendisine yazmam. Orta sahadan vızır vızır geldi Benfica. Penaltı zaten hakem uydurması. 2. golde de yetişirim diye düşündü ama top çok iyi yere, çok iyi bir hızla gitti. Topa yatsa engelleyebilirdi ama kızamıyorum da bunlar olacaktır. Bunlar hep tecrübe.

luyındama gol attı dıye savunacak degılız onunda macta hataları var
Adam 2 yil once Kongo'dan avrupa'ya gelmis, 23 yasina kadar Kongo'da top oynamis, 2 yil Standard Liege'de oynadi ve belcika'lilar tarafindan belcika liginin en iyi stoperi deniliyor. Simdi sen bu adamdan Koulibaly performansi mi bekliyorsun? Adam hic hata yapmasin mi, adamin her ozelligi muthis olsa bu oyuncu bize kalir mi?

Ben bugune kadar oynadigi butun maclarda genel olarak begendim, ara da hata yapiyor ama hata yapmayan stoper dunya da yok. Basit oynamayi ogrenince daha da iyi olacak.

Luyindama için ve marcao için söylenenler belliydi zaten. Her haliyle Maicon-Serdar ikilisinden iyiler.

Yaşları daha genç haliyle olma potansiyelleri yüksek.

GSC’de bir tuhaf 4 Milyon Euro’ya aldığımız adamdan David Luiz, 8 milyon Euro eden adamdan Virgil performansı bekliyor. Genç potansiyelli ama eksik yanları olan adamlar. Giderirlerse ne sağlama okutursun, gidermezse de sende sırıtmadan oynar.

Geri
Üst Alt