#45 Marcão

avrupa liginden elenmemize kim vesile oldu ?
şlden elenmemize vesile olanlardan biri de pen6 canavarı ozandı. şaka yollu pen6 canavarı diyoruz ama hepi topu 6 aydır a takımda oynayan çocuktu. potansiyelli ve ii kumaşı vardı. porto maçını içerde kazanamama sebebimizden biri ozandı ama bu ozanı kötü oyuncu yapmıor. markao için de geçerli. kaldıki bu takım oyunu. takım olarak elendik biz. bu takım bi kamyon engele rağmen şampiyon oldu. çok geç form tuttuk. kadro sürekli değişti. düzen tutturamadığımız halde şampiyon olduk. iyi bi kampla erkenden form tutarsak yine şampiyon olur avrupada gruptan çıkarız die düşünüorm. markao ii adam bence. beğenmemene saygı duyarım çok kişi var bunu beğenmeyen ama 3e 5e bakmadan elden çıkarma fikri epey acımasız gibi geldi bana. yine de düşünce sahibi sensin. eyw krdsm deyip uzatmamak gerek

3-5 demeden satmak lazım.

bu adamın tek iyi yanı tekniği o da körelirse kimse almaz.

Aynen reis bi sabah kalktığında tekniği körelirse filan ne yaparız.

Benim de öyle olmuştu, tekniğim köreldi zamanında ama iyi bir doktor bulduğun zaman tam körelmeden halledebiliyorsun.

Stoper bu kalecinin hemen önünde oynuyor en ufak hatası golle sonuçlanabiliyor..Mesela forvetin hatası ne olabilir hatalı pas veya net golü kaçırmak hay senin ayağına der geçersin 3 tane kaçırır 4.yü atar omuzlarda çıkar sahadan..Stoper 1 tane yedirse nasıl telafi ettirecek bunu...Bence en riskli mevki tartışmasız hani marcao hata yapıyor eyvallah ama ne stoperler ne hatalar yapıyor mevki gereği adamlar ilk kellesi alınanlar..
- Orta saha rakibin kovalamaz stoper o hızla gelen adamla karşı karşıya kalır çalım yer hatalı olur
-Bir pas hatası yapar direk gol tehlikesi olur
-Veya karşısındaki oyuncu ciddi çalım yeteneğine sahiptir geçer gider beli dönmüyor derler

uzar gider bu liste bu kadar takılmayın ufak tefek her hataya marcaonun en büyük şanssızlığı genelde golle sonuçlanması hatalarının
-

Aynen reis bi sabah kalktığında tekniği körelirse filan ne yaparız.

Benim de öyle olmuştu, tekniğim köreldi zamanında ama iyi bir doktor bulduğun zaman tam körelmeden halledebiliyorsun.

Renktaş tekniği 24 saat süt ve zeytinyağının içinde bekletince de eski haline dönüyor hatta daha iyi oluyor.

48879

2. Kez kiz babasi oluyor.

1-2 sene inşallah satmak zorunda kalmayız Marcao & Luyindama ikilisini evet futbolcu satmak çok önemli ama şöyle doyasıya bir stoper tandemi izleyelim artık Semih&Ahmet'i filan izlemekten ciğerim çürüdü benim

Geri
Üst Alt