#45 Marcão

Bu adam baya atletikti yav Maicon hızında şu anda ne olmuş buna. Chedjou geliyor aklıma o da mermi gibiydi ilk geldiğinde sonradan beli dönmemeye başladı. Ağır stoperin bizim sistemde yeri yok hiç.

Atletik bir oyuncunun bu duruma dusmesi uzucu bi durum

Beli dönmüyor,demek ki abartildigi kadar iyi calisilmiyor takim halinde

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Inşallah düzelir ne diyelim

Belkide anasini sattigimin takiminda bir kere defansif orta saha olurda adam kendi isine bakar.

Tek basina rakibi karsiliyor bide anasini sattigimin takimda oyun kuruyor sonra 2 3 hata yapinca aauv maauw diye cirliyor sozde cok sevene taraftar.

Birinizde cikipta Donka niye arkaya gelmeyip bos bos.ortalikda gezip.stoperleri devamli teke tekte birakion demiyor, cunku donk mal gibi turkce konusup prim kasiyor.

Once adam gibi orta saha cikarin, sonra Marcao'ya Luyindama'ya laf atin.

Bu adam stoper oynadığı sürece bu hataları da yapmaya devam edecek.Önlibero olarak oynatılsa hem cok daha faydalı olur hemde hatalari bu kadar etkileyici olmaz.

Fatih terim ömer bayrami orta saha da denedi marcaoyu da kesinlikle denemeliydi.Cuk oturacani düşünüyorum bizim orta sahaya

Bizde göbekli oyuncuların performansı genelde düşük oluyor yahut vasat

Keto diyet yapsın bir şeyler yapsın ama o göbeği eritsin

Fiziğini toparlaması lazım bu konuda hala ilerleme göremedim, beli hala çok kalın.

Bence de fiziksel sıkıntıları var ama halledecektir. hazırlık maçlarında stoperleri ve hatta bekleri eleştirmek ağır olur diyorum. çünkü 6 numarasız oynadık biz.Donk yürüye yürüye bütün maçları bitirdi

Geri
Üst Alt