#45 Marcão

ben bunun kulagi hazirlik maclarindaki rezil performansi yuzunden cekilmistir diyordum demekki hicbirsey yapmamislar

Yakın çevreme hazırlık dönemi başlar başlamaz sızlanıp durduğum, amatör sporcu kafa yapısına sahip bir sporcu. Yine söylüyorum, bu vücut yapısına sahip bir sporcunun özel danışmanlardan yardım alması şart. Baba yemiş yemiş gelmiş, maşallah. Zaten arkasına kaçırdığı adamları saysak gece bitmez. Ama şunu toparladım ki bu konsantrasyon eksikliği falan değil. Büsbütün şımarıklık var. Yüksek pas isabetinin vermiş olduğu fazla özgüven ve kendisini takım için vazgeçilmez bir opsiyon olarak görüp, merkeze koyması. Ya ciddi kulağı çekilip kulübeye çekilecek, ya da ciddi gerçekten alıcısı varsa satılacak. Ortası yok.

Bu Atalanta istiyor muhabetlerinden sonra bırakmadığımız için saldı mı? Brezilyalı güven olmaz

bizim taraftarın pis yüzünü görmedi daha. bu insta minsta işlerini bıraksın yoksa ilk iç saha maçında yer ıslığı

Orta saha olmadigi icin rakibi karsilmak zorunda kaliyor devamli.

Yedigi 2 sari kartta ayni nedenden dolayi.

Marcao geçen sene de laubaliydi ama fizik olarak daha güçlü olduğu için kapatıyordu... Şimdi göbek yapmış, her şeyde geç kalıyor hiç çekilmez. Sırf Brezilyalı ve Meloyu andırıyor diye taraftar gereksiz yere göklere çıkardı. Sonuç bu.

Erzurumspor ve Benfica maçlarından belliydi bundan bize stoper olmayacağı.

Parayı görünce arkası kalktı. Şu takıma bir ujfalusi bulmak çok mu zor? Genç alacaksan kanatlara ve beklere al. Bunlar 32-33 yaşında, maç başı 9 km koşacak stoper 23 yaşında. FT nasıl takım kurulur bilmiyor. Bir yerden sonra herkes geriye gidiyor. Kurduğu takım çöküyor. 2 Senedir sürekli geriye gidiyor oynadığımız futbol.

çok kötü kartlar aldı.

ikinci gördüğü kartı geçen sene malatya maçında da görmüştü ve fener maçında cezalı duruma düşmüştü.

tamam orta saha kolay geçildiği için sürekli aksiyona girmek zorunda kalıyor ama bu fauller kötü fauller. sırtı dönük adama öyle dalmamak lazım.

Teklif varsa satılabilir. Cidden hem kaynak olur. 800 bin avroya oynuyorum diye acaba bilerek mi yapıyor diye düşünmeden edemiyorum.

Hayatında hiç futbol oynadın mı ?
Ya da aktif olarak spor yapıyor musun?

Sen git antrenmandan 3 saat önce cinsel ilişkiye gir sonra en basitinden gyme git bench pres yap.Gücün en iyi ihtimalle yüzde 30 azalır.Dikkatin vs
160 kilo bench presste 4 tane nizami yapabiliyorken, ilişkifen sonra gyme gittiğimde sidik zoruyla 120 kiloyla 3 tane basabilmem de 1 tesadüf mü???
Hele profesyonelsen ve bu işten para kazanıyorsan hatalara yer yok.
Seksüel ihtiyaçlarını off günlerde halledersin.Gerekirse antrenman günleri ve maçtan önceki günler bu boku yemeyeceksin.
Kusura bakma da sen bu adamın çükünün çetelesini mi tutuyorsun? Ben tutmuyorum. Ben maçtan önce mi sonra mı seviştiğini bilemem. Sadece bütün sporcular neredeyse karı-kız kovalamayı, onlarla takılmayı sever dedim ben. Burada sorun Marcao'nun hatunlarla ilişkisi değil demek istedim. Başka sorunlar var. Ya mental, ya fiziksel ya da direkt yeteneksiz. Ki bence 3'ünden de biraz biraz var bundan.

2 aydır yazıyorum dilimde tüy bitti kimse dikkate almadı performansı düşene kadar bu adam portekizde asgari ücrete oynayan bir adamdı ilk geldiği muhabbeti çıktığında takip edenler görmüştür kendini ve eşini instagram da neyse bunlar geldi sosyal medya da ki hareketleri tam rezalet bir kaç kere burada yazdık bu adam profesyonellikten çok uzak diye linç yedik adam resmen parayı buldu saldı hayatini yaşıyor vizyon 0 kendini geliştirme çabası 0 mesela bunun yasindaki topcu tatilden bu kilo ile dondugu zaman ek antreman yapar ne bileyim extra calisir bu adam normal antremani bile zorla yapiyordur zaten bartali hoca 6 kisi testleri gecmemis fiziksel olarak raporu sunmus listenin başı budur bu kafayla bu adamdan bir cacık olmaz ..

Kusura bakma da sen bu adamın çükünün çetelesini mi tutuyorsun? Ben tutmuyorum. Ben maçtan önce mi sonra mı seviştiğini bilemem. Sadece bütün sporcular neredeyse karı-kız kovalamayı, onlarla takılmayı sever dedim ben. Burada sorun Marcao'nun hatunlarla ilişkisi değil demek istedim. Başka sorunlar var. Ya mental, ya fiziksel ya da direkt yeteneksiz. Ki bence 3'ünden de biraz biraz var bundan.
Sana açıklama yaptım,örnek verdim ve de 2 tane sual yönelttim..
Bunları cevaplamak yerine açıklamamı anlamak yerine başka şeylerden bahsediyorsun
Bunda anlamayacak bişey var mı yok?

Açıklamamı anlamayan birine ne desem boş.O yüzden boşver

Geri
Üst Alt