#45 Marcão

Okadar iyi gidiyor tam oldu diyorsun yine cuvalliyor. Bi Mac ile herseyi batiriyor.

konsantre olmadığı maçlarda saçmalayabiliyor fakat gerçekten kafası maçta olursa sıfır hata oynuyor neredeyse.

dün babacar felan içinden geçmiş ya sözde aynısını diğer hafta lig maçında görelim bide. bu adamdan iyi stoperi bulup getiremeyeceğimiz için görece daha kolay maçlarda veya 10 maçta 1 maç kötü oynamasına göz yumabiliriz bence.

bu arada eskiden tam bir ass loverdi. instada sürekli booty girl kovalıyodu felan. şu an ne durumda bilmiyorum ama evli bir adamın bu olayları bırakması lazım.

Iyi stoper ama çirkef karı koca.

Sen işine bak gerisi senin için teferruat.

Gscimbom mobil

Mental anlamda bunu dün baya sorunlu gördüm dün
Hameleri habire foul yapip siritmalari
En son salladigi dirsek..amac ne birader??
Tuttursa en az 3 4 mac ceza alcak

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geride olduğumuz veya çok baskı yediğimiz maçlarda öfke sorunu yaşıyor. aslında kaybetmenin verdiği hazımsızlıkla yorgunluk birleşince salıyor kendini. kazanma hırsıyla karıştırılmasın, yaptıkları resmen aptallık. bu konuda eğitilmesi lazım.

Sosyal medyada gelen kufur olayini esiyle birlikte fazla abartti. Rakip takim taraftarlarindan gelmedigi ne malum? Eger zoruna gidiyorsa ya gormezden gelirsin ya da hesabini kapatirsin. Dunyanin her yerinde oluyor bu tarz seyler, olmamasi gerekir ama oluyor yapacak bir sey yok. Klavye arkasindan herkes rahat rahat istedigini yazabiliyor, onune gecemiyorsun.

Alanya’ya karsi berbat bir mac cikardi ama arada olur oyle.

Bu mesajı yayınlamasından sonra ifbliler sırf pisliğine yine mesaj atar
DM & yorum kapatsın
tertemiz

Son maçta küfür etmeyi geçtim, en ufak kötü söz bile söylememişimdir. İnsan bu abi insan. Daha genç stoper hata yapacak ve öğrenecek ki bunu da yapıyor, gelişimi muazzam. Hatta bu durumun Alanya maçına denk gelmesi daha hoş oldu. Formsuzluk kupa maçına denk geldi böylece hem yaptığı hataları görüp ders alacak, hemde daha çok hırslanacaktır. Adam kaç maçı kusursuza yakın oynadı be. El insaf el vicdan, Marcao gibi adamı bir maçta infaz edecek taraftar bize YAKIŞMAZ. Galatasaray taraftarı mantıklı ve empati kurabilir böyle de olmalı.. Büyük kulüp böyle olunur, sabrımızı layık olan adamlara göstereceğiz, bir maçla kesmeyeceğiz, hak edeni de eleştireceğiz. Bu ince hususu ayarlar ve kişisine göre yargılarsak büyüklük olur, ben alanya maçını çoktan unuttum ve marcaonun yaptığı hatalar bende zerre acabalar veya kötü düşünceler uyandırmadı. Uyandıran varsa kendini bir sorgulasın. Sıradan futbolcunun başına gelen, formsuz anlardan birisi, üzerinde durmaya bile gerek yok. Marcao ders alır zaten de ah vah durumu değil. Öğrenecek dediğim gibi.

şu adama yapılan troll saldırılarından kendisi ve karısı iyice haberdar edilmeli, her seferinde aynı şey oluyor kabak tadı verdi. takımın en iyi topçularından biri olduğu için bunu hedef alıyor şikecilerin troll hesapları. yoksa takımda kötü oynadı diye saldırılacak en son adam bu çünkü çoğu maçta iyiydi, taraftar manyak mı 1 kupa maçından dolayı küfretsin.

Ona kaldimi taylanda çok kötü oynadi onun Pas hatasinla 2 0 oldu.
Kimse birsey diyen varmi.
Demekki trollerin trollü ugrasiyor bu adamla. Fakeci çok dolaniyor diye beynine sokacan Marcaonun ve hesapi sadece tanidigi kisiler için acik birakacagini.

Gitmeyi istiyor diye haberler var, fazla kafaya takmış bu olayı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Donk daha berbattı, marcao da taraftar da abartmasın. Oldu bitti işte

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gitmek istediği haberleri mi

evet evet bonservisinide 1.5 milyon euro belirlemişiz hatta

bazı maçlar konsantrasyon yüzünden patlıyo ama bizim için çok önemli oyuncu

Çok dikkat ediyorum sahada çoğu topçu basit garanti oynamaya çalışırken marcao ve feghouli top nereye atılması gerekiyosa oraya atıyolar topu

Kim diyormuş gitmek istediğini?

Yine algı yine şerefsizlik yapıyor bazıları.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Beyler bu işin profesyonellikle alakası yok. Küfür yemenin profesiyoneli mi olur. Milletin çoluğuna çocuğuna küfür ettiğini düşünün empati yapın. Ayıp kardeşim ayıp. O pi*i bulup ağzını burnunu kıracaksın.

Geri
Üst Alt